}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Προσφορά από τον Μητροπολίτη

Προσφορά από τον Μητροπολίτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» από τον Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ

Συμπαραστάτης και αρωγός στους οικονομικά δοκιμαζόμενους αδελφούς μας, οι οποίοι προσπαθούν με αγωνία να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις μίας δύσκολης καθημερινότητας στάθηκε για ακόμη μία φορά η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών, φιλανθρωπικών και προνοιακών δράσεων που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ μετέβη το πρωινό της Μεγάλης Δευτέρας, 22 Απριλίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγ. Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνος και την Μεγάλη Τρίτη στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Νέας Ιωνίας, όπου στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» και με την ευγενική χορηγία της Μ.Κ.Ο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», της εταιρείας «Διαμαντής Μασούτης ΑΕ», των καταστημάτων «Σκλαβενίτης», του Συλλόγου Γονέων του Κολλεγίου Αθηνών και του κ. Κωνσταντίνου Τασούλα προσέφερε περισσότερα από 400 «δέματα αγάπης» με βασική ποσότητα τροφίμων καθώς και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, ανακουφίζοντας και στηρίζοντας ενεργά αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας ενόψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα.

Την παράδοση των δεμάτων πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα και του Διευθυντή Νοτίου Ελλάδος της εταιρείας «Διαμαντής Μασούτης ΑΕ» κ. Γεωργίου Κωνσταντογιάννη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των φιλανθρωπικών, κοινωνικών και προνοιακών δομών που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της διανέμει καθημερινά πάνω από 1500 μερίδες φαγητού σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και περιθάλπει περισσότερες από 700 οικογένειες μέσω των οκτώ ενοριακών Εστιών Αγάπης, επιδιώκοντας έτσι να συμβάλει τόσο στην κοινωνική προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την σύγχρονη παγκόσμια οικονομική κρίση, όσο και στην μερική άρση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως


Διαβάστε επίσης

Εορτασμός 25ης Μαρτίου στη Νέα Φιλαδέλφεια- Νέα Χαλκηδόνα

Δελτίο Τύπου Δήμου ΝΦ-ΝΧ Παραθέτουμε το πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου «25ης Μαρτίου 1821» στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.