}
Αρχική / Slider / Πρωτάθλημα ξανά!

Πρωτάθλημα ξανά!

Πρωταθλήτρια για 2η συνεχή χρονιά ανακηρρύσεται η ΦΕΑ, η οποία κυριάρχησε στην Α’ Κατηγορίας Ανδρών και την επόμενη χρονιά θα αγωνιστεί ξανά στην Γ’ Εθνική Ανδρών!

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΦΕΑ για την Δευτέρα 15 Απριλίου έληξαν με νίκη απέναντι στον ΟΚΑ Μεσογείων με τελικό σκορ 71-69 υπέρ μας. Η ομάδα του προπονητή Αλέξη Καρατζά γι ακόμα μια φορά έδειξε την αφοσίωση της στον στόχο παρόλο που έχουν ήδη κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Κλίμα γιορτινό για την ΦΕΑ όπου σε αυτόν τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της φετινής χρονιάς, διοργάνωσε την φιέστα την ανόδου στην Γ’ Εθνική. Μια φιέστα που χάρηκαν μικροί και μεγάλοι, καθώς το γήπεδο γι ακόμα μια φορά ήταν κατάμεστο από φίλους της ομάδας μας οι οποίοι ήθελαν να την απολαύσουν σε ακόμα έναν αγώνα, αλλά να την δουν να σηκώνει και το πολυπόθητο κύπελλο του Πρωταθλητή!!

Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσίαση των ομάδων, όπου από εκεί κιόλας φάνηκε η αγάπη του κόσμου για τους κυανέρυθρους. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε ένα χορευτικό σόου για την ψυχαγωγία του κοινού και στην συνέχεια ξεκίνησε ο αγώνας. Στο ημίχρονο του παιχνιδιού έγιναν ευχαριστήριες ομιλίες από τον σύλλογο της ΦΕΑ και από την πρόεδρο του συλλόγου την κυρία Ελένη Νικολέτου. Συνεχίστηκε ο αγώνας και μετά την νικηφόρα λήξη του έφτασε η πολυπόθητη στιγμή που όλοι περίμεναν. Όλη η ομάδα της ΦΕΑ μαζί με το προπονητικό επιτελείο μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου φορώντας τα μπλουζάκια ανόδου τους, και σήκωσαν όλοι μαζί το κύπελλο της Πρωταθλήτριας ομάδας της Α’ Κατηγορίας Ανδρών της ΕΣΚΑ!! Την απονομή του κυπέλλου την έκανε ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, ο κύριος Άρης Βασιλόπουλος.

Χιλιάδες συναισθήματα μέσα σε μόλις μία βραδιά! Όλη η ομάδα της ΦΕΑ χαρούμενη και υπερήφανη, καθώς ανταμείφθηκε για τους κόπους 2 ολόκληρων ετών!

Πολλά ευχαριστώ στον σύλλογο της ΦΕΑ καθώς και στον αρχηγό της ανδρικής ομάδας τον Κώστα Ρωμοσιό, οπου συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης καθώς και στην στήριξη της ομάδας καθ’όλη την χρονιά!

Διαιτητές: Ραχιώτης, Σπυρόπουλος, Ορφανός

Δεκάλεπτα: 22-22, 39-39, 50-44, 71-59

ΦΕΑ (Καρατζάς, Κουτσούκος): Στρατομήτρος 16 (5), Ρωμοσιός 6, Δεληγιάννης, Καραλευθέρης, Στεργιάκης 17 (1), Πρεμέτης, Ορφανίδης, Μπασέας 3 (1), Μιχόπουλος 12 (1), Πανουσόπουλος 2, Δρακάκης 4, Γιαννουλάκος 6

ΟΚΑΜ (Χασιώτης, Αλεξανδράκης): Τσίρος, Γιαννάκης 7 (1), Χατζής, Πανταζής 6, Ρουμπέας 6 (2), Σουλιώτης 14 (2), Κυριαζής 5, Παπακωνσταντίνου 16 (4), Βλάχος 3 (1), Κεσκινίδης 2, Σιδέρης.


Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.