}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Όλοι οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα

Όλοι οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ανακοινώνει τα ονόματα 68 υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελείται από αγωνιστές που δρουν στο εργατικό και ευρύτερο λαϊκό κίνημα, από αυτοαπασχολούμενους, από επιστήμονες, από εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, από γυναίκες και νέους, από ανθρώπους της τέχνης, του πολιτισμού, του αθλητισμού. Η σύνθεσή του εκφράζει τις δυνάμεις εκείνες που μπορούν να βάλουν σήμερα φρένο στον αντιλαϊκό κατήφορο, και να ανοίξουν το δρόμο για την αντεπίθεση του λαού.

Χαρακτηρίζεται από μεγάλη συμμετοχή γυναικών, άνω του πάνω από 47% και σημαντική συμμετοχή νέων. Πάνω από το 1/3 είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση.  Πάνω από το 20% εϊναι ή έχουν διατελέσεις συνδικαλιστές και μέλη διοικήσεων σωματείων ενώ ακόμα ένα 18% είναι στις διοικήσεις άλλων φορέων του λαϊκού κινήματος. 1 υποχήφιος συμμετέχει στο αναπηρικό κίνημα ενώ δραστήριοι στους χώρους του πολιτισμού και του αθλητισμού είναι πάνω από 1 στους 4 υποψήφιοι. 

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στελεχώνουν οι: 

ΒΑΛΑΣΣΑΣ ΒΕΡΓΗΣ 

Ορκωτός λογιστής. Ήταν επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και Δημοτικός Σύμβουλος. Στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση

ΒΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

50 ετών. Οικοδόμος. Μέλος του ΔΣ του παραρτήματος Νέας Ιωνίας – Νέας Φιλαδέλφειας – Μεταμόρφωσης του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας

ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

19 ετών. Σπουδάζει στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ και είναι μέλος του ΔΣ του συλλόγου φοιτητών από το 2018. Έως το 2016 ήταν μέλος της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ιωνικού ΑΣ.

ΓΕΩΡΓΟΥΤΗΣ ΜΑΚΗΣ

Συνταξιούχος. Έχει διατελέσει επικεφαλής της Δημοκρατικής Συνεργασίας και Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας

ΓΚΟΥΜΑ ΔΑΝΑΗ-ΕΥΑ

Αρχιτέκτων μηχανικός. Δημοτική Σύμβουλος, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπειρωσης το 2014

ΓΚΟΥΜΑ ΛΗΔΑ

Καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας.

ΓΟΥΒΑΛΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 

Σπούδασε στο τμήμα μηχανολογίας του ΤΕΙ Πειραιά. Εργαζόμενος στην ενέργεια

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΝΤΑΣ

25 ετών. Τελειόφοιτος του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ

ΓΡΗΜΑΝΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

29 ετών. Φαρμακοποιός. Εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών

ΔΗΜΟΥΛΑ ΒΑΝΑ

19 ετών Φοιτήτρια στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πάντειου Πανεπιστήμιου

ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

25 ετών. Απόφοιτος Οικονομικού Νομικής Αθήνας και μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Παράλληλα εργάζεται σε λογιστικό γραφείο. Ήταν μέλος του ΔΣ Συλλόγου Φοιτητών Οικονομικού. Είναι μέλος του ΔΣ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λιοπράσου.

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

25 ετών. Απόφοιτος του τμήματος ΦΠΨ του ΕΚΠΑ, μεταπτυχιακός φοιτητής και εργαζόμενος σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο. Παράλληλα αρθρογραφεί με αντικείμενο την κριτική κινηματογράφου στο ηλεκτρονικό περιοδικό simplylife.gr.

ΕΦΕΝΤΑΚΗ ΑΘΗΝΑ

Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Σύλλογος Εκτάκτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του ΤΕΙ Πειραιά

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια το 1962, στην οποία μένει μέχρι σήμερα. Σπούδασε μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Διδάσκει στο 1ο Λύκειο της Νέας Φιλαδέλφειας και υπήρξε μέλος του Δ.Σ της Γ΄ Ε.Λ.Μ.Ε. εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το Π.Α.Μ.Ε. Είναι παντρεμένος και έχει 4 παιδιά.

ΖΩΤΟΥ ΓΙΩΤΑ

Νοσηλεύτρια

ΙΜΣΙΡΙΔΟΥ ΓΩΓΩ 

45 ετών. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο της Ν Φιλαδέλφειας. Σπούδασε φωτογραφία στο Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Εργάζεται στα Φωτογραφικά Αρχεία του Μουσείου Μπενάκη. Ασχολείται με την επιμέλεια και το συντονισμό φωτογραφικών εκθέσεων και σχετικών εκδόσεων του Ιδρύματος, ενώ συμμετέχει με ανακοινώσεις σε επιστημονικά συνέδρια. Από τον Μάιο του 2016 είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Μουσείου Μπενάκη.

ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΙΡΗ

Δικηγόρος, αυτοαπασχολούμενη. Μέλος του ΔΣ της ομάδας γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας της Ομοσπονδίας ΟΓΕ

ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ΜΑΡΙΝΑ

45 ετών. Είναι δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη και μέλος της ΕΣΗΕΑ. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Νέας Χαλκηδόνας

ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

50 ετών. Τεχνικός μέσων πυρόσβεσης. Έχει αποφοιτήσει από το πρόγραμμα Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοικτού Πανεπιστήμιου. Δραστηριοποιείται στο Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών, το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και συμμετέχει δραστήρια στους αγώνες και τις δράσεις της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων.

ΚΑΡΑΜΠΟΥΚΑΛΟΥ ΓΙΩΤΑ

Λογίστρια

ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΝΑΤΑΣΑ

Εικαστικός. Εργάζεται στην δημόσια εκπαίδευση

ΚΟΡΜΑΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Συνταξιούχος

ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

26 ετών. Τελειόφοιτος Πολυτεχνείου Κρήτης, εργαζόμενος στον επισιτισμό.

ΚΟΥΡΕΜΠΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 και ζει στη Νέα Χαλκηδόνα από το 1974. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πατρών στο τμήμα Μαθηματικών Είναι καθηγητής Μαθηματικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ενιαίο Λύκειο Νέας Χαλκηδόνας

ΛΑΠΠΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

59 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κάτω Κουκλάκι της Ν. Χαλκηδόνας. Σπούδασε Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε στην ALPHABANK. Σήμερα είναι συνταξιούχοςκαι δραστηριοποιείται στο Σύλλογο Συνταξιούχων ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Για αρκετά χρόνια ήταν εκλεγμένος στο Δ.Σ του Συλλόγου εργαζομένων στην ALPHABANK και στη Διοίκηση της Ομοσπονδίας των τραπεζοϋπαλλήλων (ΟΤΟΕ). Υπήρξε και μέλος της ΚΕΕ της ΓΣΕΕ. Διετέλεσε επίσης επί σειρά ετών μέλος της ΣτΑ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

ΛΕΥΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Συνταξιούχος, πρώην εργαζόμενος του Δήμου μας

ΛΙΕΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Μεγάλωσε και ζει στη Ν. Φιλαδέλφεια. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε Φυσικοθεραπεία στην Αθήνα και έκτοτε εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

Ιατρός Παθολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας. Δραστηριοποιείται στο ΠΑΜΕ Υγείας. Μέλος του Προεδρείου της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας

ΜΑΥΡΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

Μέλος του ΔΣ της ομάδας γυναικών της ΟΓΕ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Συνταξιούχος υδραυλικός ΕΒΕ. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών γραμματέας της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Φιλαδέλφειας –Ν. Χαλκηδόνας.

ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

35 ετών. Εργάζεται ως ηλεκτρολόγος ενώ παράλληλα ασχολείται με την ποίηση. Βραβευμένος από την Εταιρεία Συγγραφέων για την πρώτη του ποιητική συλλογή.

ΜΠΑΚΟΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΑ

Οικονομολόγος. Αυτοαπασχολούμενη Λογίστρια

ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΛΜΕ

ΜΠΑΡΑΛΟΥ ΕΥΗ

42 ετών. Σπούδασε Πληροφορική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια Πληροφοριακά Συστήματα στο πανεπιστήμιο του Strathclyde στην Μεγάλη Βρετανία. Ολοκλήρωσε την διδακτορική της διατριβή στον τομέα της δημιουργίας οργανωσιακής γνώσης σε εικονικές ομάδες στην Βρετανία. Εργάζεται ως αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Αγγλίας στον τομέα των Δοιηκητικών Πληροφοριακών Συστημάτων. Έχει διδάξει στα πανεπιστήμια του Strathclyde, Stirling και Glasgow. Το ερευνητικό της έργο επικεντρώνεται στον τομέα νέων τεχνολογιών και εικονικών οργανωσιακών δομών.

ΜΠΑΤΖΑΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Καθηγήτρια αγγλικών. Σήμερα εργάζεται ως συμβασιούχος στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ενω παρακολουθεί και το εσπερινό ΕΠΑΛ

ΜΠΕΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Eίναι δάσκαλος και διευθυντής στο 152ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Έχει υπηρετήσει στο 1ο και στο 2ο Δ.Σ. Νέας Χαλκηδόνας, στο 2ο, το 3ο και το 8ο Δ.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας και ήταν επί σειρά ετών μέλος της Σχολικής Επιτροπής των Δήμων Χαλκηδόνας, Φιλαδέλφειας και Αθήνας. Έχει σπουδάσει παιδαγωγικά με μετεκπαίδευση στη Γενική Αγωγή και κατέχει Μεταπτυχιακά Διπλώματα Ειδίκευσης (Master) στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και στα Δικαιώματα στην Εκπαίδευση των Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά, είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων και εγγεγραμμένος στο σχετικό Εθνικό Μητρώο ενώ έχει γράψει βιβλία και μελέτες για τη διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Γκατζέλια και έχουν δυο γιους: τον Νέστορα και τον Νικηφόρο.

ΜΠΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

46 ετών. Εργαζόμενος στις τηλεποικινωνίες. Είναι μέλος του ΔΣ του Σωματείου στην Vodafone – 360Connect και λοιπές θυγατρικές

ΜΩΡΑΪΤΗ ΕΛΕΝΗ

Συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος. Πρόεδρος του πανελλαδικού σωματείου συνταξιούχων Alpha Bank

ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ ΟΡΕΣΤΗΣ

38 ετών.Γεννήθηκε το 1980. Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Από το 1999, εργάζεται ως δημοσιογράφος και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Είναι παντρεμένος με ένα παιδί.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΛΗ

Συνταξιούχος. Δραστηριοποιείται μέσα από την ομάδα γυναικών Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας της ΟΓΕ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΝΙΚΟΣ

40 ετών Σπούδασε γραφιστική στο Ινστιτούτο Καλών Τεχνών του Σάρρεϋ. Αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές της Κομμουνιστικής Νεολαίας Βρετανίας και  της της ΚΝΕ. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει στις τοπικές εκλογές της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με το ψηφοδέλτιο της ΛΑΣΥ, μετά το 2014.  Είναι εργάτης σε βιοτεχνία ρούχων και τραγουδιστής του μουσικού συγκροτήματος Τοξικά Απόβλητα. Είναι μέλος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και στο παρελθόν του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΗ

51 ετών. Δραματοθεραπεύτρια

ΠΑΡΡΗΣ ΦΑΝΗΣ

42 ετών. Γεννήθηκε στην Πελόπη Λέσβου. Μηχανολόγος Μηχανικός απόφοιτος ΑΣΠΑΙΤΕ, εργάστηκε στις κατασκευές, ως Τεχνικός Αερίων Καυσίμων, εκπαιδευτικός στην Τεχνική Εκπαίδευση. Είναι μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙΚΗ

Συνταξιούχος. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Nέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΟΚΑ Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

ΠΕΤΡΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

37 ετών. Μαθηματικός. Εργάζεται σε φροντηστήρια. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Αττικής “ο Βύρων”

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

66 ετών. Πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά. Εργάστηκε στο Ταμείο Ασφάλισης Τυπογράφων (Τ.Α.Τ. & Μ.Γ.Τ.). Το διάστημα 1984-1992 υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων του Ταμείου και εκπρόσωπος τους στην Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Ασφαλιστικά Ταμεία (Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π.). Ασχολήθηκε ενεργά για 21 χρόνια με το Ποδόσφαιρο Σάλας. Υπήρξε μέλος Διοίκησης Αθλητικού Συλλόγου (Α.Σ.Ε.Δ.) και για μια θητεία Γενικός Γραμματέας και δύο θητείες μέλος της Διοίκησης της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας. Από τον Δεκέμβριο του 2016 είναι Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. – Ο.Κ.Α. του Δήμου μας

ΠΛΑΙΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Συνταξιούχος ΟΤΕ. Δραστηριοποιείται στην ομάδα γυναικών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας

ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Συνταξιούχος του Υπουργείου Γεωργίας. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος, και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ στη Ν Χαλκηδόνα

ΠΥΡΠΥΛΗ ΕΦΗ

Κατάγεται απ’το Αγρίνιο Αιτωλ/νιας και ζει στη Νέα Φιλαδέλφεια τα τελευταία 15 χρόνια. Μητέρα τριών παιδιών. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός – μουσικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και ταυτόχρονα συμμετέχει ως βιολοντσελίστρια σε διάφορες ορχήστρες κλασικής και παραδοσιακής μουσικής. Συμμετείχε στις επιτροπές γονέων για τη μη εφαρμογή τροφείων στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς που τελικά δικαιώθηκαν

ΣΓΟΥΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

23 ετών. Σπούδασε βοηθος βρεφονηπιοκόμου και ασχολείται με την φύλαξη νηπίων. Συμμετείχε δραστήρια στην Επιτροπή Αγώνα Σπουδαστών Ιδιωτικών ΙΕΚ. Στις εκλογές του 2014 ήταν ξανά στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

52 ετών. Μηχανολόγος Μηχανικός. Εργάζεται σε ποικιλία αντικειμένων (Project Management, οργάνωση παραγωγής, διασφάλιση ποιότητας, ρομποτική, συντήρηση, κατασκευές κ.ά. Δίνει έμφαση σε θέματα περιβάλλοντος και ασφάλειας στην εργασία.

ΣΟΡΟΒΟΥ ΙΟΥΛΙΑ (ΛΕΤΑ)

Ξενοδοχουπάλληλος. Πρώην μέλος ΔΣ της Ένωσης Συλλογων Γονέων ΝΦ-ΝΧ

ΣΟΥΡΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ταχυδρομικός υπάλληλος

ΣΤΑΘΑΚΟΥ ΜΑΙΡΗ

Συνταξιούχος. Πρόεδρος του Παραρτήματος Εθνικής Αντίστασης ΠΕΑΕΑ-∆ΣΕ Ν Φιλαδέλφειας – Ν Χαλκηδόνας

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΙΩ

Είναι η φωτογράφος filio magenta. Παράλληλα εργάζεται στον επισιτισμό. Αρθρογραφεί στο ηλεκτρονικό περιοδικό Κατιούσα. Μέλος του ΔΣ της Ομάδας Γυναικών της ΟΓΕ

ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ν Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Συμμετείχε στην συντονιστικλη επιτροπή αγώνα για την ανέγερση των νέων κτηρίων του 3ο Γυμνάσιου-Λύκειου Νέας Φιλαδέλφειας

ΣΥΓΚΟΥΝΑ ΜΑΡΙΑ

30 ετών. Εργαζόμενη στις τηλεπικοινωνίες

ΣΥΓΚΟΥΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

23 ετών. Γεννήθηκε και κατοικεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι τελειόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών του ΕΚΠΑ, του τμήματος ΦΠΨ. Ήταν μέλος του ΔΣ του ΦΣ της συλλόγου με τηνΠανσπουδαστική. 

ΤΕΡΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

46 Eτών εργαζόμενος σε ναυτιλιακή εταιρεία , μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του σωματείου εργαζομένων ΠΑΣΕΝΤ(Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό). Προέδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου της Νέας Χαλκηδόνας.

ΤΡΙΜΠΟΣ ΝΙΚΟΣ

Εμποροϋπάλληλος

ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΟΡΦΕΑΣ

Συνταξιούχος.

ΤΣΟΥΝΙΑΣ ΙΑΣΩΝ

26 ετών. Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΦΕΙΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

48 ετών. Μουσικός. Τραγουδίστρια της Αθηναϊκής Κομπανίας. Υπεύθυνη παιδικών τμημάτων του ΣΟΝΦ

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

27 ετών Εργαζόμενος στις κατασκευές

ΧΑΡΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ

45 ετών, μητέρα 2 παιδιών. Εργαζόμενη στις τηλεπικοινωνιες. Μέλος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων του 2ου γυμνασίου Νέας Ιωνίας

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

47 ετών. Είναι απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Ν.Φ. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Γραφιστικής και Ηλεκτρονικής σελιδοποίησης του Ι.Ι.Ε.Κ. Ζ/Grafiko. Εργάζεται ως εμπορουπάλληλος στον τομέα του χονδρικού εμπορίου και σε ηλεκτρονικό κατάστημα εμπορίας ειδών οικιακού εξοπλισμού. Δραστηριοποιείται τόσο στον πολιτικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας, όσο και στον αθλητικό.

ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΝΑ

Γεννήθηκε το 1974. Σπούδασε στο ΤΕΙ Αθήνας, στη Σχολή Γραφικών Τεχνών & Καλλιτεχνικώς Σπουδών, στο τμήμα Γραφιστικής. Παράλληλα ασχολήθηκε με το χορό. Έχει εργαστεί ως δασκάλα χορού σε αρκετές σχολές της Αθήνας, διδάσκει Latin & Ballroom καθώς και Ελληνικούς & Παραδοσιακούς χορούς. Εργάζεται ως γραφίστρια πάνω από 15 χρόνια, με πιο πρόσφατο αντικείμενο τη δημιουργία & εκτύπωση προσκλητηρίων γάμου & βάπτισης. Γέννημα-θρέμα της Αγίας Μαρίνας, γνώρισε την ιστορία και την εξέλιξη της περιοχής, μέσα από τους αγώνες του πατέρα της, Ηλία Χριστοφιλόπουλου


Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.