}
Αρχική / Slider / Η ανθρωπογεωγραφία των συνδυασμών στη Φιλα-ηδόνα

Η ανθρωπογεωγραφία των συνδυασμών στη Φιλα-ηδόνα

Αναδημοσιεύουμε από την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί ήδη, σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. (ανανεωμένο)

Η ανθρωπογεωγραφία των συνδυασμών

Δύναμη Πολιτών – Άρης Βασιλόπουλος

Βάση του συνδυασμού του Άρη Βασιλόπουλου θα αποτελέσουν πρόσωπα που είχαν κατέβει και στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές. Ο συνδυασμός του μετράει σοβαρές απώλειες μετά την αποχώρηση, ανεξαρτοποίηση ή και παραίτηση 10 Δημοτικών Συμβούλων. Η διεύρυνση που προσπαθεί να κάνει η παράταξη φαίνεται να περιορίζεται σε πρόσωπα που στο μεταξύ για διάφορους προσωπικούς λόγους έχουν ταυτιστεί μαζί της και είναι αμφίβολο αν θα αποφέρουν θετικό πρόσημο, στο τελικό αποτέλεσμα.

Πολιτών Πολιτεία – Γιάννης Βούρος

Ο Γιάννης Βούρος έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής 40 πρόσωπα. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται δύο πρώην αντιδήμαρχοςι(Γιώργος Καραβίας και Φώτης Νικολόπουλος), πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι (Σπύρος Γραμμένος, Σωτήρης Κοσκολέτος και Ηλίας Τάφας) και πρόσωπα που στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές ήταν υποψήφιοι με πέντε διαφορετικούς συνδυασμούς. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Μιχ. Παυλή, Κώστα Μπίγαλη Ζαχ. Καμαρίκο, Σπ. Μπερδέση, Άννυ Χατζηνικολάου, Αντ. Μαγουλά, Βασιώτου Ελένη κα.

Ξανά Μαζί – Παντελής Γρετζελιάς

Στα τέλη Ιανουαρίου ο Παντελής Γρετζελιάς ανακοίνωσε 38 πρόσωπα ως υποψηφίους με τον συνδυασμό του. Το βαρύ όνομα του συνδυασμού ο Δημήτρης Κανταρέλης αποχώρησε λίγες μέρες αργότερα. Μεταξύ των προσώπων που θα παίξουν ρόλο εμαφνίζονται ο Γιάννης Ουσταμπασίδης, ο Θάνος Λέκκας, ο Γιώργος Σεβαστός κα.

Τώρα – Χρήστος Κοπελούσος

Η παράταξη Κοπελούσου έχει ανακοινώσει πριν από τα Χριστούγεννα 10 πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό, όπως ο Βαγγέλης Βεσκούκης και ο Κώστας Κωνσταντόπουλος.

Νέα Πνοή – Μιχάλης Κουτσάκης

Με αιχμή τη Νέα Χαλκηδόνα ετοιμάζεται να ανακοινώσει τις επόμενες μέρες
ο Μιχάλης Κουτσάκης ένα μεγάλο μέρος του συνδυασμού του για τις εκλογές του ερχόμενου Μάη.

Πόλης Ενότητα – Τάσος Κωνσταντινίδης

Νέα Πρόσωπα με σημαντική όμως παρουσία στα δρώμενα της πόλης μας είναι τα περισσότερα από τα 21 που ανακοίνωσε ο Τάσος Κωνσταντινίδης μέσα στον Φεβρουάριο. Μεταξύ αυτών ο Αλέκος Γούλας, η Μάχη Παπαγιαννάκη, ο Σπύρος Καβακόπουλος, ο Νίκος Τσορβάς. Τις επόμενες μέρες αναμένεται νέα ανακοίνωση που θα περιλαμβάνει πρόσωπα που έχουν πολυετή εμπειρία σε τομείς όπως η εκπαίδευση, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και η κοινωνική μέριμνα.

Λαϊκή Συσπείρωση – Νίκος Σερετάκης

Χωρίς εκπλήξεις και με τη φιλοσοφία των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων θα καταρτήσει το ψηφοδέλτιό του ο Νίκος Σερετάκης. Με στόχευση την διεύρυνση της λαϊκής βάσης, λόγω της αποτυχίας του πειράματος ΣΥΡΙΖΑ.

Η πόλη της καρδιάς μας – Χάρης Τομπούλογλου

Εκδήλωση και ανακοίνωση προσώπων που θα είναι υποψήφιοι στον συνδυασμό του τον επόμενο Μάη έκανε στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας πριν λίγες μέρες ο Χάρης Τομπούλογλου. Μεταξύ αυτών και ο αδελφός του Κώστας.

Ανένταχτοι

Πολλά και σοβαρά πρόσωπα δεν έχουν ακόμα εκφραστεί και πιθανόν να το πράξουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Δημοτικούς Συμβούλους Λύσσανδρο Γεωργαμλή, Δημήτρη Κανταρέλη, Λευτέρη Πλάτανο, Νίκο Παπανικολάου, Κώστα Ντάτση, Νίκο Σιώρη, Αντωνία Αναγνώστου, Βασίλη Παπακώστα, τους Μπάμπη Μπόβο, Μίμη Κωνσταντάτο, Ρένο Αρβανίτη, Παύλο Κότσιρα, Γιάννη Μπούνδρη, Γιώργο Καβάγια, Δημήτρη Ζησιμάτο, Ηλία Γκρίτζαλη που ήταν υποψήφιοι αλλά και τους αποχωρήσαντες πρόσφατα από τον Άρη Βασιλόπουλο και τη Δύναμη πολιτών Γ. Πάνο, Β. Κουμαριανό, Μ. Λάλο, Α. Πρελολέντζο και Λ. Γαβριηλίδη.

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

One comment

  1. Αναλυτικότατο και κατατοπιστικό το ρεπορταζ σας !
    Ετσι μπορούμε να διακρίνουμε κ τη τάση υποστήριξης συνδυασμών της εφημερίδας σας !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.