}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Αναφορικά με θέσεις του Χάρη Τομπούλογλου

Αναφορικά με θέσεις του Χάρη Τομπούλογλου

Από την Δημοτική Παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση” λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Ο γνωστός και μη εξαίρετεος νεοδημοκράτης υποψήφιος δήμαρχος Χάρης Τομπούλογλου, έδωσε πρόσφατα στην δημοσιότητα το βίντεο της ομιλίας του

Στην έκθεση ιδεών που παρουσίασε οι κοινότυπες κενολογίες δεν μπόρεσαν να καλύψουν την βαθιά ταξική και αντιλαϊκή πολιτική που πρεσβεύει.

– Eδωσε όρκους πίστεων στην επιχειρηματικότητα και υποσχέθηκε Δημοτική Αρχή στο πλευρό των επιχειρηματιών – όχι των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων

– Υποσχέθηκε επέκταση της λειτουργίας των ΚΑΠΗ με εθελοντισμό. Θέση βαθιά αντιδραστική που χτυπά και τα εργασιακά δικαιώματα αλλά και τις ίδιες τις κοινωνικές δομές.

– Πρότεινε την παράδοσή του Πάρκου Μικρασιατών στην Αττικό Μετρό ΑΕ, δηλαδή αποχαρακτηρισμό του από χώρο πρασίνου.

– Εξήγγειλε την υπονόμευση του παραδοσιακού οικισμού, ακριβώς όπως εδώ και καιρό πιέζουν διάφορα συμφέροντα που εποφθαλμιούν χώρους πέριξ του γηπέδου και όχι μόνο.

– Ομολόγησε ότι δεν είναι προτεραιότητα του η υπεράσπιση του -ήδη υπονομευμένου- δασικού χαρακτήρα του Άλσους αλλά το…ξαναχτίσιμο του Κένταυρου- το οποίο φυσικά θα εκχωρηθεί σε ιδιώτη.

– Πλειοδότησε σε λαϊκισμό υποσχόμενος ότι θα…εξαλείψει την ανεργία, που είναι φαινόμενο σύμφυτο του καπιταλισμού, στο Δήμο (!)

– Υποσχέθηκε “ελάχιστο δίκτυ κοινωνικής προστασίας” – δηλαδή τη διαχείριση της φτώχειας. Τίποτα διαφορετικό δηλαδή από αυτό που κάνει η κυβέρνηση και οι δημοτικές αρχές του ΣΥΡΙΖΑ.

– Πρότεινε περίπολα από ιδιωτική ασφάλεια στην πόλη. Θέση επικίνδυνη που μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε διάφορα κυκλώματα.

– Ελεεινολόγησε τους “ανθρώπους που υποφέρουν” κάνοντας πως δεν ξέρει για τα μνημόνια και τα εκατοντάδες αντιλαϊκά μέτρα που ψήφισε με χέρια και με πόδια η ΝΔ και στηρίζουν ευρωβουλευτές και πολιτευτές που παρέλασαν από την εκδήλωση

– Βρήκε, μετά τον Βούρο του ΚΙΝΑΛ, και αυτός “πρότυπο”: τη δημοτική αρχή Παχατουρίδη στο Περιστέρι. Η οποία εκτός από πρωταθλήτρια της αντιλαϊκής πολιτικής, έχει διαπρέψει και στο ξέπλυμα της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής την οποία προσκαλεί συστηματικά στις εκδηλώσεις του Δήμου.

Φυσικά όπως όλοι οι υποψήφιοι που συνδέοονται με  κόμματα της πλουτοκρατίας  δεν είπε τίποτα για την ανταποδικότητα και την τοπική φορολογία, τη χρηματοδότηση, το αντιλαϊκό θεσμικό πλαίσιο, τις εργασιακές σχέσεις, την υπερεκμετάλλευση και τα εργατικά ατυχήματα, την αντισεισμική, αντιπλημμυρική και αντιπυρική προστασία, την παράδοση της διαχείρισης απορριμάτων στους επιχειρηματικούς ομίλους και άλλα.

Τέλος, προχώρησε σε διαστρέβλωση της θέσης του ΚΚΕ για το γήπεδο, η οποία είναι γνωστή και καταγεγραμμένη, αποδείχνοντας και αυτός ότι οι λαθροχειρίες και ο ανοικτός ή συγκαλλημένος αντικομμουνισμός είναι το φυσικό συμπλήρωμα κάθε αντιλαϊκής πολιτικής.

Δεν ψάχνουμε για διαφορές ανάμεσα στους εκλεκτούς των κομμάτων του συστήματος.

Κάνουμε την πραγματική διαφορά. Δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας.

Δυναμώνουμε τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

2 comments

  1. Τον “γλέντησε” το ΚΚΕ. Αμιγώς πολιτικά.

  2. Αυτά που σχεδιάζει και πρεσβεύει ο Τομπούλογλου ξεπερνούν και την πιο φιλελέ φαντασία. Ακόμα κι αν δεν υπήρχαν όλα όσα τον βαρύνουν, αποτελεί την πιο ακραία κι επικίνδυνη πρόταση για το δημόσιο χαρακτήρα της πόλης μας. Το καλό είναι ότι όπως πάντα θα ηττηθεί. Κι αυτή τη φορά θα ξεμπερδεύει η πόλη μια και καλή μαζί του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.