}

ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ: Ευθιξίες

thou-kyrie-banner

5/3/2019

Τους πείραξε το Ζεφύρι. Ποιούς; Αυτούς που τόσα χρόνια λένε για τα σκουπίδια, τις λακούβες, την εγκληματικότητα, την κυκλοφορία, τις σύριγγες στα σχολεία, τα κολωνάκια, τις πλημμύρες, το παρατημένο άλσος, τις γιάφκες στη Χαλκηδόνα, τις διακοπές ρεύματος… Έτσι ξαφνικά, γίναμε Παρίσι. 


Διαβάστε επίσης

ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ: Το λες και αλτσχάιμερ

12/4/2019 Κάποιο έχουν χάσει τον ρυθμό τους. Κάθε άρθρο που ανεβάζουν κάνει καλό σε αυτόν …

10 comments

  1. Δηλαδή εσείς, ως “Φιλαηδόνα”, δικαιολογείτε και επικροτείτε την ατυχέστατη δήλωση του κ. Βούρου;
    Ατυχέστατη (και είναι επιεικής ο χαρακτηρισμός) διότι… 1ον βγάζει έναν απίστευτο ρατσισμό, ειδικά για άνθρωπο που ισχυρίζεται ότι η κόκκινη γραμμή του είναι η Χρυσή Αυγή
    και 2ον είναι τουλάχιστον υπερβολική η σύγκριση της πόλης μας με το Ζεφύρι, όσα λάθη και παραλείψεις κι αν βαρύνουν τη νυν διοίκηση.

    • Ατυχές το παράδειγμα του Ζεφυρίου αλλά μην το ξεχειλώνουμε με τον ρατσισμό. Ατυχέστατοι αυτοί που το σχολιάζουν. Εκτός αν υποστηρίζουν πλέον ότι η πόλη βρίσκεται σε άψογη κατάσταση.

      • Κατανοώ ότι προσπαθείτε να προστατεύσετε τον πελάτη σας (υπό την έννοια ότι σας δίνει διαφημιστικές καταχωρήσεις, κάτι που δεν είναι φυσικά μεμπτό αφού ένα τοπικό free press έντυπο έτσι συντηρείται) και να διασκεδάσετε -όσο μπορείτε- τις εντυπώσεις από τις επικοινωνιακές γκέλες, που αδικούν κατά τη γνώμη μου την υποψηφιότητα του Γιάννη Βούρου.

        Αλλά εξηγείστε μου παρακαλώ, αυτό το “ατυχέστατοι αυτοί που το σχολιάζουν” από που ακριβώς προκύπτει;
        Αν τα σχόλια σας κάνουν να αισθάνεστε άβολα, δεν έχετε παρά να τα κλείσετε.

        Τελικά, ατυχέστατος (και κυρίως άστοχος) κι ο δικός σας χαρακτηρισμός, ατυχέστατη κι η ανοχή σας στο ρατσισμό που αδικεί εσάς, μιας και τα περίπου τριάντα χρόνια που ασχολείστε με τα τοπικά κοινά ως πολιτευόμενος (και εδώ και λίγους μήνες και ως εκδότης) δεν έχετε δώσει τέτοια δείγματα.

        • Τα περί πελάτη τα προσπερνάμε. Άστοχο το σχόλιο γιατί δεν έχουμε δείξει ότι προστατεύουμε κάποιον. Μάλλον εσείς προσπαθείτε με αυτόν τον τρόπο να αποδυναμώσετε το δημοσίευμα που παρακάτω λέτε ότι δεν έχετε καταλάβει.
          Κανένα σχόλιο δεν θα μας έκανε να αισθουνθούμε άβολα απλά δεν είναι απαραίτητο να τα απαντάμε όλα. Άλλωστε τα ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ δεν είναι για να τα καταλαβαίνουν όλοι. Αρκεί να τα καταλαβαίνουν αυτοί που πρέπει. Όπως φαίνεται δεν ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία οπότε μην το προσπαθείτε.
          Στο τελευταίο κομμάτι του σχολίου σας αναφέρεστε προσωπικά ενώ όπως γνωρίζετε η Φιλαηδόνα είναι μια προσπάθεια περισσότερων ανθρώπων. Εφόσον θέλετε να σας απαντήσει κάποιος συγκεκριμένα, θα γίνει αν σχολιάσετε με το όνομά σας. Για να ξέρει ο άνθρωπος με ποιόν μιλάει. Γενικά, δεν είναι στις προθέσεις μας να ανοίγουμε διαλόγους με ανώνυμους, παρότι δεν έχουμε πρόβλημα να συζητάτε μεταξύ σας οι ανώνυμοι. Με κόσμιο τρόπο, όπως εμείς τον θεωρούμε.

  2. Αυτοί που σχολιάζουν είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία αυτών με τους οποίους είναι (και καλά) μαλωμένοι. Τους πείραξε που και η ΝΔ στηρίζει Βούρο και έχουν πάρει ανάποδες. Αλλά όταν ξαναβγεί ο ΑΒ θα τους τακτοποιήσει.

    • Προσπερνώ την αστειότητα περί “διατεταγμένης υπηρεσίας” όσων δεν συντάσσονται με τον Βούρο και ρωτώ: Τον στηρίζει και η ΝουΔου ή όχι; Οι μισοί νεοδημοκράτες λένε ότι τον στηρίζει κι οι άλλοι μισοί ότι δεν τον στηρίζει. Δεν είναι κακό να τον στηρίζει. Αλλά αποφασίστε επιτέλους.

  3. <>

    KAΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΑΠΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

  4. Χαλκηδονιώτης

    <>

    KAΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΑΠΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

  5. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της παθητικής δωροδοκίας και της οπλοκατοχής αλλά δεν του έδειξε το δρόμο για τη φυλακή, αφού η έφεση του έχει αναστέλλουσα δύναμη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

    Οι δικαστές καταδίκασαν επίσης σε 5 έτη κάθειρξη και 7 μήνες με αναστολή στην έφεση τον στενό συνεργάτη του

    TA ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΚΟΨΕ ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.