}
Αρχική / Επώνυμα & Ανώνυμα / Γιατί με τον Γιάννη Βούρο

Γιατί με τον Γιάννη Βούρο

Το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό, μιας και για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες την ερχόμενη τετραετία είναι πολύ πιθανό, για να μην πω σίγουρο, πως ο δήμαρχος που θα εκλεγεί δεν θα έχει πλειοψηφία όπως μέχρι τώρα συνέβαινε, στο δημοτικό συμβούλιο.
Αυτό σημαίνει δύο πράγματα.
Πρώτον.
Οφείλουμε ως δημότες να επιλέξουμε για δήμαρχο της πόλης μας εκείνο το πρόσωπο που εκτιμούμε ότι μπορεί να συνθέσει αντιτιθέμενες απόψεις, να συνεννοηθεί με μέρος της αντιπολίτευσης ώστε να μπορέσει ο δήμος μας να λειτουργήσει απρόσκοπτα και αποτελεσματικά.
και Δεύτερον
Να δώσουμε «δύναμη» στον επόμενο δήμαρχο με ένα σημαντικό ποσοστό που θα του εξασφαλίζει όσο γίνεται… μία ισχυρή δημοτική ομάδα. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι η παράταξη που εν τέλει κερδίσει τις ερχόμενες εκλογές έχει ένα ποσοστό περίπου στο 30% θα εκλέξει 9-10 (σε σύνολο 33) δημοτικούς συμβούλους. Με λίγα λόγια θα χρειαστεί τουλάχιστον 2 παρατάξεις ακόμη ώστε να μπορέσει να διοικήσει!
Και εύλογα σε όλους εμάς που παρακολουθούμε τα δημοτικά δρώμενα των τελευταίων χρόνων, μας δημιουργείται η απορία ποιος από τους υποψηφίους μπορεί να συνθέσει;
Ο κ. Βασιλόπουλος; Μα από την παράταξή του δεν αποχώρησαν, καταγγέλλοντας πολιτικά τον κ. Άρη Βασιλόπουλο, σειρά πρωτοκλασάτων στελεχών του;
Ο κ. Γρετζελιάς; Μα ο κ. Γρετζελιάς δεν αποστασιοποιήθηκε από την διοίκηση της κ. Γαϊτανά την περίοδο 2010-2014 δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην τότε δημοτική αρχή; Μπορούν να συνθέσουν τώρα που το απαιτεί ο νόμος; Ας απαντήσει ο καθένας από εμάς ξεχωριστά.
Σε αυτήν λοιπόν την συγκυρία αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα του Γιάννη Βούρου. Ενός ανθρώπου γέννημα θρέμμα της πόλης μας (μεγάλωσε στις εργατικές κατοικίες), με 40 χρόνια εργασιακού βίου αλλά και με συμμετοχή στα κοινά. Ενός ανθρώπου που είναι σε όλους μας γνωστό πως προέρχεται από την «κεντροαριστερά» αλλά συνεννοείται άριστα με ανθρώπους που είτε είναι ανένταχτοι και ασχολούνται για πρώτη φορά με τα κοινά του Δήμου μας, είτε προέρχονται από την «κεντροδεξιά».
Δείτε τους έως σήμερα ανακοινωμένους υποψηφίους του συνδυασμού μας «Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία». Άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους συνθέτουν στην πράξη μία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ προσπάθεια.
* Ο Σπύρος Μπερδέσης είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό “Πολιτών Πολιτεία” του Γιάννη Βούρου.

* Ο Σπύρος Μπερδέσης είναι ελεύθερος επαγγελματίας και θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό “Πολιτών Πολιτεία” του Γιάννη Βούρου.

Διαβάστε επίσης

Κωνσταντινίδης: υπερθεματίζει για την χρήση των σχολικών προαυλίων

Θέσεις στάθμευσης στα προαύλια των σχολείων. Αλήθειες και υπερβολές… Πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα η «διερευνητική» …

3 comments

  1. Αν αυτός ειναι γέννημα θρέμμα οι υπόλοιποι τι είναι;

    Μεγάλωσε στις εργατικές κατοικίες αλλα πήγαινε στη Χατζηβεη κ στη Λεόντειο κ μένει στα Βριλήσσια/Μελίσσια

    Είναι κεντροαριστερος αλλά τα πάει καλά κ με κεντροδεξιούς.

    Δηλ.
    Ό,τι να’ναι!
    Ό,τι μας κάτσει!
    Ό,τι λάχει κι όπως λάχει!
    Όποιος τσιμπήσει τσίμπησε!
    Εις υγείαν των κορόιδων! κλπ.κλπ.κλπ.

  2. Ο ψευτοθόδωρος

    Ανώνυμε 9.43 μην κάνεις πολύ παρέα με ανθρώπους που κατηγορούνται για βαριά κακουργήματα, βλάπτει σοβαρά.

  3. Ψευτοθοδωρε, εγώ, επειδή προσέχω την υγεία μου, δεν έχω ψηφίσει ούτε πρόκειται να ψηφίσω αυτόν που λες (δεν έχω ουδεμία σχέση μαζί του). Πρόσεχε εσύ που έχεις καθημερινή επαφή με τους πρώην κολλητούς του συνεργάτες….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.