}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Συνεχίζει πρώτη η ΦΕΑ

Συνεχίζει πρώτη η ΦΕΑ

Το βράδυ της Δευτέρας 18 Φλεβάρη στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, το αντρικό τμημα της ΦΕΑ αντιμετώπισε τον ΓΣ Κηφισιάς για την 19η αγωνιστική περίοδο του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.

Οι παίκτες του προπονητή Αλέξη Καρατζά έδειξαν ότι παρ’ όλους τους τραυματισμούς είναι μαχητές και παίρνουν ότι τους αξίζει και με το παραπάνω. Η ΦΕΑ κατέκτησε μια σημαντική νίκη στον αγώνα με την Κηφισιά με το τελικό σκορ να φτάνει τους 20 πόντους διαφορά. Πιο συγκεκριμένα ο αγώνας έληξε 84-64 υπέρ της ΦΕΑ, φτάνοντας έτσι τους 36 βαθμούς και τις 17 νίκες συνολικά.

Την απλόχερη στήριξη τους έδωσαν και οι φίλαθλοι της ΦΕΑ όπου γι ακόμα μια φορά ήταν παρόντες και στο πλάι της ομάδας τους καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Στο τέλος μάλιστα, η ανδρική ομάδα της ΦΕΑ πλησίασε το σημείο που ήταν μαζεμένοι οι φίλαθλοι και φώναξαν όλοι μαζί για την νίκη!

Διαιτητές : Παυλόπουλος, Καλογερόπουλος, Ραπτόγιαννης.

Σκορ περιόδων : 18-10, 23-15, 19-14, 24-25.

ΦΕΑ Ν.Φ.Ν.Χ (Καρατζάς, Κουτσούκος): Στρατομήτρος 7 (1), Καραλευθέρης 4, Πολυχρονόπουλος 4 (1), Στεργιάκης 28 (2), Δεληγιάννης 12 (4), Μπασέας, Μιχόπουλος 13 (2), Πανουσόπουλος , Πρεμέτης 6, Ορφανίδης, Γιαννουλάκος 8, Δρακάκης 2.

ΓΣ Κηφισιάς (Μπιλαλης, Γιαννακάκης) : Τριποδάκης 7 (1), Ζιώγας 3 (1), Καλαποθαράκος, Μπιλαλης 8, Τσιαπάς, Τσούμαλης, Βογιατζόγλου 1, Λαμπρόπουλος 32 (3), Τσουπάκης 5 (1), Παννης 3, Τσολακόπουλος 3, Παναγιώτου 2.

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.