}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Ρεπορτάζ από τα εγκαίνια των γραφείων της δημοτικής παράταξης “Πολιτών Πολιτεία” (photos)

Ρεπορτάζ από τα εγκαίνια των γραφείων της δημοτικής παράταξης “Πολιτών Πολιτεία” (photos)

Ήταν η δεύτερη φορά που ο Γιάννης Βούρος απευθύνθηκε δημόσια στους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Πριν τρεις μήνες, σε μια συνέντευξη τύπου στο ΠΠΙΕΔ ανακοίνωσε την πρόθεσή του και χθες στα εγκαίνια του γραφείου του συνδυασμού “Πολιτών Πολιτεία”, παρουσίασε τους άξονες που θα κινηθεί η παράταξή του ως Δημοτική Αρχή και ένα μεγάλο μέρος του συνδυασμού του. Συνολικά 33 πρόσωπα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής ως υποψήφιοι.

Ο Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ έκοψε την πίτα του συνδυασμού και ευχήθηκε καλή επιτυχία και ο Γιάννης Βούρος επανέλαβε την επιθυμία του να γίνει ένας όμορφος προεκλογικός αγώνας που δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη για την μετέπειτα πορεία της πόλης, εφόσον ουσιαστικά υπάρχει υποχρέωση συνεννόησης και σύνθεσης απόψεων τα τέσσερα χρόνια που ακολουθούν. Καυτηρίασε δε τις κινήσεις κάποιων συνδυασμών που προσπαθούν να δυναμιτίσουν την κατάσταση, βάζοντας υποψηφίους τους να γράφουν αναλήθειες.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση διακρίναμε πρ. Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και πολλούς επώνυμους και ανώνυμους συμπολίτες μας που με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την εκδήλωση.
Τις επόμενες μέρες αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που όπως έλεγαν παραβρισκόμενοι θα προκαλέσουν αίσθηση.

Σε δήλωσή του στην εφημερίδα μας, ο Γιάννης Βούρος τόνισε την πεποίθησή του ότι δημιουργείται ένα πλειοψηφικό ρεύμα και γιατί όχι για  μια έκπληξη που θα οδηγήσει σε μια ισχυρή Δημοτική Αρχή. Σε κάθε περίπτωση, όπως μας είπε, πρόθεση του ίδιου και των συνεργατών του είναι, να αξιοποιηθούν όλες οι υγιείς δυνάμεις της πόλης γιατί το ζητούμενο της νέας νομοθεσίας είναι αυτό ακριβώς. Κάλεσε λοιπόν, μέσω της “Φιλα-ηδόνα”, όλες τις παρατάξεις να καθίσουν σε ένα τραπέζι συνεννόησης που θα ξεκινήσει από σήμερα και θα καταλήξει τουλάχιστον μέχρι το 2023.

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

One comment

  1. Άννυ Χατζηνικολάου ΘΕΑ !!! Όπως πάντα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.