}
Αρχική / Slider / Νεότερα από την παρατημένη Νέα Χαλκηδόνα

Νεότερα από την παρατημένη Νέα Χαλκηδόνα

Πέρασαν μόλις 3 μήνες από τότε που το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Χαλκηδόνας, έκλεισε μετά από συνεχή κρούσματα παραβίασης και βανδαλισμών, για να ενημερωθούμε σήμερα ότι και το Γυμνάσιο Νέας Χαλκηδόνας έχει σοβαρά προβλήματα.

Σοβαρά προβλήματα που είχαν αναδειχθεί από το Νοέμβριο του 2017, όταν οι μαθητές έκαναν διήμερη κατάληψη, για κάποια από αυτά. Κατάληψη έκαναν και την περασμένη εβδομάδα και αυτή τη φορά έχουν την κάλυψη και του συλλόγου γονέων όπως φαίνεται από την επιστολή που έστειλε ο Σύλλογος στους γονείς και κοινοποίησε για πολλοστή φορά στον Δήμο και την Σχολική Επιτροπή, καθώς και στην Ένωση Γονέων.

Ούτε ένα, ούτε δύο. Δεκάδες ! είναι τα έγγραφα με τα οποία η σχολική μονάδα έχει απευθυνθεί στον Δήμο τα τελευταία δύο χρόνια, χωρίς αποτέλεσμα.

Για του λόγου το αληθές διαβάστε την επιστολή του Συλλόγου και την λίστα με τα αιτήματα, μερικά εκ των οποίων έχουν ζητηθεί μέχρι και πέντε φορές. Σημαντικά θέματα που αφορούν την ασφάλεια, την θέρμανση, την συντήρηση και όπως αναφέρει ο Σύλλογος επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

 

 

Διαβάστε επίσης

Και ο Παύλος Κότσιρας με τον Γιάννη Βούρο

Λάβαμε από τον πρ. Αντιδήμαρχο και Δημοτικό Σύμβουλο Παύλο Κότσιρα, την παρακάτω ενημέρωση. Φίλες και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.