}
Αρχική / Slider / Σε πολύ όμορφο κλίμα η πίτα των Πελοποννησίων (photos)

Σε πολύ όμορφο κλίμα η πίτα των Πελοποννησίων (photos)

Σε… «κλίμα Κλεισθένη» έκοψαν την πίτα τους οι Πελοποννήσιοι Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας. Ακμαιότατος ο Πρόεδρος Μπάμπης Μπόβος, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, έχοντας έναν καλό λόγο για καθέναν από τους παραβρισκόμενους υπ. Δημάρχους.

Το πρόγραμμα άλλαξε λίγο λόγω της καθυστέρησης του Μητροπολίτη στην προηγούμενη υποχρέωσή του. Το γέμισε όμως η έξοχη ομιλία του Προέδρου για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Η κοπή της πίτας συνδυάστηκε με μνημόσυνο για τον αρχιστράτηγο της Ελληνικής Επανάστασης και τα 176 χρόνια από τον θάνατό του.

Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί Σύμβούλοι Απόστολος Κόντος, Νίκος Παπανικολάου, Κώστας Ντάτσης, Νίκος Σιώρης και Αντωνία Αναγνώστου, οι υπ. Δημάρχοι Γιάννης Βούρος, Παντελής Γρετζελιάς, Χρήστος Κοπελούσος, Μιχάλης Κουτσάκης και Τάσος Κωνσταντινίδης και ο υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Κωστόπουλος.

Ανάμεσα στον πολύ κόσμο διακρίναμε τον πρώην Δήμαρχο Νίκο Αδαμόπουλο, τον Ντίνο Κυριαζή, τον Στέφανο Γατσούλη, την Νίκη Καβακοπούλου, τον Γιάννη Ιντζεγιάν, την Ρούλα Μαγκλάρα, τον Ρένο Αρβανίτη, τον Φώτη Νικολόπουλο, τον Θάνο Λέκκα, τον Ηλία Τάφα, την Ιλιάδα Βλαχοπούλου, τον Σπύρο Μπερδέση, τον Νίκο Τσορβά, το Γιώργο Καραβία, τον Σπύρο Γραμμένο, τον Σωτήρη Κοσκολέτο, τον Γιάννη Μπούνδρη, τον Κώστα Κωνσταντόπουλο. Λυπούμαστε αν παραλείψαμε κάποιον.

 

Διαβάστε επίσης

Ορκίζεται το νέο ΔΣ και συνεδριάζει 8 Σεπτέμβρη για εκλογή Προεδρείου.

Ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Βούρος καλεί τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου σε ορκωμοσία. Όπως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.