}
Αρχική / Slider / Απέσυρε την υποψηφιότητα Κολιάκου για τον Δήμο μας, το Πράσινο Κίνημα.

Απέσυρε την υποψηφιότητα Κολιάκου για τον Δήμο μας, το Πράσινο Κίνημα.

Το πράσινο κίνημα είχε ανακοινώσει στα πλαίσια συνέντευξης στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την υποψηφιότητα της Αναστασίας Κολιάκου για τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας. Με την παρακάτω ανακοίνωσή του την αποσύρει, χωρίς να διευκρινίζει αν θα υπάρξει άλλη πρόταση.

Το Πράσινο Κίνημα ανακοινώνει νέους υποψήφιους για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές καθώς επίσης και στηρίξεις σε ανεξάρτητα, υπερκομματικά ψηφοδέλτια.
Μετά από απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου, σε πρόσφατη συνεδρίαση, αποφασίστηκε να ενισχυθεί το ψηφοδέλτιο του Πράσινου Κινήματος, για  την Περιφέρεια Αττικής, για το οποίο τα μηνύματα είναι πολύ αισιόδοξα!

Κατόπιν τούτου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Πέτρος Μαυρέας, η υποψήφια Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Αναστασία Κολιάκου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου Μανώλης Μουζουράκης κι η υποψήφια Δήμαρχος Ωρωπού Μαρία Μπαζούκη, θα ενισχύσουν την υποψηφιότητα του συνδυασμού ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ως υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό και με επικεφαλής τον Νίκο Παπαδάκη.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.