}

ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ: Μείνε μαζί μου έγκυος είμαι πολύ φερέγγυος.

thou-kyrie-banner.
.

 

 

17/1/2019

Προσπαθούν να απολαύσουν λίγη δημοσιότητα προκαλώντας. Κι όποιος τσιμπήσει, τσίμπησε. Μακριά από εμάς. Εμείς δεν θα προκαλέσουμε, θα μεταφέρουμε ειδήσεις στους αναγνώστες κι αυτοί θα κρίνουν. Γιατί ειδήσεις μεταφέρει και το ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ με τον τρόπο του. Αυτοί που κόπτονται ας  αντιμετωπίσουν τις ειδήσεις. Όχι ότι τους συμφέρει. Βέβαια παίζει ρόλο και ποιος λέει, αυτό που λέει.

 

Διαβάστε επίσης

ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ: Το λες και αλτσχάιμερ

12/4/2019 Κάποιο έχουν χάσει τον ρυθμό τους. Κάθε άρθρο που ανεβάζουν κάνει καλό σε αυτόν …

2 comments

  1. Εξυπακούεται ότι “παίζει ρόλο και ποιος λέει, αυτό που λέει”.

    Γι’ αυτό και θα έπρεπε να είστε (ως “μέσο” που φιλοδοξεί να παίξει κάποιο ρόλο στη τοπική ζωή) πολύ προσεκτικοί όταν αναδημοσιεύετε άρθρα από αλλού και ειδικά από sites που δεν έχουν σχέση με την πόλη μας.
    Όπως κάνατε πρόσφατα, αναδημοσιεύοντας από το site του κουμπάρου του Μελισσανίδη (βλ. “filathlos.gr – Ν. Καραγιαννίδης) το οποίο έσπευσε να βγάλει “ετυμηγορία” για το θάνατο του εργαζόμενου στο εργοτάξιο του agiasofia, σπιλώνοντας τη μνήμη του με υπόνοιες και εμετικές θεωρίες συνωμοσίας ότι αυτοκτόνησε.

    • Σεβαστή η άποψή σας. Εμείς από την άλλη θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχει ενημέρωση για όλα και δεν είμαστε κουμπάροι του Μελισσανίδη. Άλλωστε μεταφέραμε την είδηση με κάθε επιφύλαξη, πράγμα που δεν έκαναν μέγάλα κεντρικά site όπως το “Αυτοδιοίκηση” και ο “Ενικός”. Πέρα από το μικρό ή μεγαλό συμφέροντα ένας άνθρωπος πέθανε. Για όποιο λόγω κι αν έγινε αυτό πρέπει να μας λυπεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.