}
Αρχική / Slider / Τι συμβαίνει στην οδό Αρτάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια;

Τι συμβαίνει στην οδό Αρτάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια;

Το θέμα με τα πλαστικά κολωνάκια στην οδό Αρτάκης έχει απασχολήσει ακόμα και το Δημοτικό Συμβούλιο. Σε συνεδρίαση το περασμένο καλοκαίρι συζητήθηκε επιστολή διαμαρτυρίας κατοίκων και αποφασίστηκε να ξανασυζητηθεί το θέμα της αφαίρεσής τους, από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Για την ιστορία, τοποθετήθηκαν τρία πλαστικά κολωνάκια επί του οδοστρώματος στην οδό Αρτάκης 3, με απόφαση της ΕΠΖ για να διευκολυνθεί η πρόσβαση σε ιδιωτικό υπόγειο πάρκινγκ. Κάποιοι περίοικοι διαμαρτυρήθηκαν γραπτώς με επιστολή τους και προφορικώς σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και οδηγηθήκαμε σε απόφαση που ζητούσε από την ΕΠΖ να επανεξετάσει το θέμα.

Εκεί γύρω στα μέσα Αυγούστου, τα πλαστικά κολωνάκια εξαφανίστηκαν. Όπως φαίνεται δεν τα αφαίρεσε υπηρεσία του Δήμου. Σύμφωνα με καταγγελία αφαιρέθηκαν από περίοικο της περιοχής που πιθανότατα θεώρησε ότι καθυστερεί η συνεδρίαση της ΕΠΖ. Και πιθανότατα να έχει δίκιο αφού οι υπηρεσίες έστειλαν την σχετική εισήγηση για νέα απόφαση στα μέσα Ιουλίου, η επιτροπή έχει από τα τέλη Αυγούστου την παραπάνω καταγγελία (και σχετικές φωτογραφίες) στα χέρια της αλλά θα συνεδριάσει για το θέμα αύριο. Μετά από πέντε μήνες δηλαδή.

Η συνεδρίαση αναμένεται ενδιαφέρουσα, παρότι η επιλογή της ώρας πιθανότατα να εμποδίσει όσους είναι εργαζόμενοι να παραστούν.

Πολύ κακό για το τίποτα θα πουν κάποιοι αλλά τέτοια θέματα στις γειτονιές και ο χειρισμός τους, επηρεάζουν τις τοπικές κοινωνίες και δημιουργούν προστριβές μεταξύ των πολιτών.                        

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

One comment

  1. Κάτοικος Πλατείας Ολυμπιονικών (Κρήτης)

    Η προνομιακή μεταχείριση ανθρώπων κοντά στη διοίκηση δεν είναι φαινόμενο μόνο της οδού Αρτάκης. Συγγενής αντιδημάρχου, που μένει Κρήτης και Περικλέους στη Χαλκηδόνα, πήρε θέση για στάθμευση λόγω υγείας. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα φυσικά γιατί για να τη πάρει σημαίνει ότι το δικαιούται. Όμως οι πινακίδες που οριοθετούν τη θέση στάθμευσης, τοποθετήθηκαν έτσι ώστε να μην μπορεί να παρκάρει κανένα άλλο αυτοκίνητο μπροστά.. Ούτε καν ένα smart. Προφανώς γιατί έτσι βόλευε το παρκάρισμα και ξεπαρκάρισμα. Θα μπορούσαν να τοποθετηθούν έτσι ώστε και να μην προκαλούν και να μην εκθέτουν τον συγγενή του αντιδήμαρχο και τη διοίκηση γενικότερα. Κάντε ένα ρεπορτάζ και δείτε γωνία Κρήτης και Περικλ´εους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.