}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Ξεκίνησε με “το δεξί”

Ξεκίνησε με “το δεξί”

Με το δεξί ξεκίνησε το 2019 για την Ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς επικράτησε του ΑΟ Ακράτας με 73-65 για την ενδέκατη αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα μας χρειάστηκε ένα δίλεπτο για να αρχίσει να αποδίδει, με τους “συνήθεις υπόπτους” (Πέττας, Μουμπάρακ) να βάζουν του 16 από τους 20 πόντους και τη πρώτη περίοδο να λήγει 20-14 υπέρ του Ιωνικού. Το ίδιο μοτίβο και στη δεύτερη περίοδο, με την είσοδο των Παπανδρέου και Μαλτέζου να βοηθάνε σημαντικά και το ημίχρονο να τελειώνει με 10 πόντους διαφορά υπέρ της ομάδας μας (42-32).

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε δυνατό με τις άμυνες των δύο ομάδων να κρατούν το σκορ χαμηλά και τους παίκτες του coach Δεσποτάκη να κάνουν εξοικονόμηση δυνάμεων ενόψει του κρίσιμου αγώνα με το Αιγάλεω. Τελικό σκορ 73-65, με ελαφρύ προβάδισμα της Ακράτας στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Πέττας 27 πόντους (3 τρίποντα), Μουμπάρακ 14 πόντους (4 τρίποντα), Κατιάκος σταθερή αξία 13 πόντους και από κοντά οι Παπανδρέου 7 πόντοι (1 τρίποντο) και Μαλτέζος (7 πόντοι).

 

Poll: Ψηφίστε ποιον θέλετε Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Διαβάστε πρώτοι ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.