}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο Σπύρος Καβακόπουλος

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο Σπύρος Καβακόπουλος

Ο δραστήριος και πολυπράγμων συμπολίτης μας Σπύρος Καβακόπουλος, ανακοίνωσε μέσω των social media την υποψηφιότητά του στις προσεχείς εκλογές, με τον συνδυασμό του δικηγόρου Τάσου Κωνσταντινίδη «Πόλης Ενότητα».

Ο κ. Καβακόπουλος παρότι είναι από τους ενεργότερους Φιλαδελφειώτες και συχνός σχολιαστής των δημοτικών δρώμενων, αποφάσισε για πρώτη φορά να «εκθέσει» τον εαυτό του σε ψηφοδέλτιο. Στο παρελθόν είχε διατελέσει αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος

Διαβάστε την ανάρτησή του….

Θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

“Μην ασχολείσθε με τα κοινά αν έχετε να κάνετε κάτι πιο χρήσιμο”, ρήση του μεγάλου μας Μάνου Χατζηδάκη.

Και χρήσιμα πολλά κάνω, όπως την επιμέλεια κειμένων του πολυβραβευμένου μουσικολαογράφου πατέρα μου, την ψηφιοποίηση ηχητικών ντοκουμέντων του αρχείου της λαογράφου μητέρας μου και πολλά άλλα.

Ο γνωστός μου και τώρα φίλος Τάσος Κωνσταντινίδης (υποψήφιος δήμαρχος Ν. Φιλ/φειας – Ν. Χαλ/νας), μήνες τώρα προσπαθούσε να με πείσει να μπω υποψήφιος στον συνδυασμό του και το αρνιόμουν. Μέχρι που με ρώτησε, τι είναι καλύτερο, να τα «χώνεις» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να τους κάνεις προτάσεις ή όλα αυτά μέσω δημοτικών συμβουλίων; Και ακόμη «είναι καλύτερο να παρέχεις αφιλοκερδώς υπηρεσίες σε άλλους δήμους και φορείς ή στον δικό σου δήμο». Με προβλημάτισε, του απάντησα ότι θα τα “χώνω” και στον ίδιο όπως έκανα και στην πρώην δήμαρχο με αντιδήμαρχο τη σύζυγό μου. Μου απάντησε ότι θέλει την κριτική μου. Του είπα, μην σε πιάσω να κάνεις ρουσφέτια, κακοδιαχείριση κλπ; Αυτό δεν θα το κάνω ποτέ, μου λέει. Θα ψηφίζω κατά συνείδηση συνέχισα, να ψηφίζεις μου είπε.

Τελικά πείστηκα να κάνω και αυτό το χρήσιμο. Και βεβαίως για αυτό έλαβα υπόψη μου τις πολλές συζητήσεις μας και ακόμη ότι ποτέ δεν μου ζήτησε τη συμμετοχή μου ως αντάλλαγμα της βοήθειας που μου είχε παράσχει στις διάφορες εκδηλώσεις μου. Συμμετέχω στον συνδυασμό του χωρίς παζάρια και ανταλλάγματα και αρνούμενος κάθε αμοιβής που μπορεί να προκύψει από τον δήμο.

Έχω την πεποίθηση ότι δεν θα αυτοδιαψευστώ, δεν θα το μετανιώσω. Μαζί σου λοιπόν Τάσο Κωνσταντινίδη στην υλοποίηση των ονείρων μας που θα κάνουν τον απογοητευμένο πολίτη να επιστρέψει στη δημοκρατία της κάλπης.

Σπύρος Καβακόπουλος

Poll: Ψηφίστε ποιον θέλετε Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Διαβάστε πρώτοι ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα

Διαβάστε επίσης

Ορκίζεται το νέο ΔΣ και συνεδριάζει 8 Σεπτέμβρη για εκλογή Προεδρείου.

Ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Βούρος καλεί τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου σε ορκωμοσία. Όπως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.