}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Συλλυπητήρια για την Δήμητρα Δερμανούτσου (ανανεωμένο)

Συλλυπητήρια για την Δήμητρα Δερμανούτσου (ανανεωμένο)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Δήμου

Η πόλη μας με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά την Δήμητρα Δερμανούτσου. Μαζί με το «αντίο» κι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τις δεκαετίες προσφοράς της.

Η κυρία Δερμανούτσου διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και δεν έπαψε σε όλη της τη ζωή να συμμετέχει ενεργά, είτε από θέσεις ευθύνης είτε ως δημότης, στα κοινά του τόπου μας.

Η μακρόχρονη παρουσία της Δήμητρας Δερμανούτσου αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους νεότερους.

Ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Πόλης Ενότητα” Τάσου Κωνσταντινίδη

Η παράταξή μας εκφράζει τη μεγάλη της λύπη για τον θάνατο της γνωστής συμπολίτισσάς μας Δήμητρας Δερμανούτσου, που συμμετείχε ενεργά στα κοινά της πόλης και διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας. Η εκλιπούσα άφησε πίσω της πλούσια παρακαταθήκη και αποτελεί παράδειγμα γυναίκας που πρόσφερε πολλά τόσο στην οικογένειά της όσο και στην πόλη μας. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Πολιτών Πολιτεία” Γιάννης Βούρος

Για τη μεγάλη απώλεια της Δήμητρας Δερμανούτσου, η δημοτική παράταξη «Πολιτών Πολιτεία» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Η Δήμητρα Δερμανούτσου, ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας, του τοπικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας (2011 – 2014), αλλά και με τη μεγάλη της κοινωνική και εθελοντική δράση, άφησε για πάντα το στίγμα της στην ιστορία της πόλης μας.

 

Poll: Ψηφίστε ποιον θέλετε Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Διαβάστε πρώτοι ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.