}
Αρχική / Slider / Θανατηφόρο ατύχημα στο εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ (ανανεωμένο)

Θανατηφόρο ατύχημα στο εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ (ανανεωμένο)

Ατύχημα έγινε νωρίτερα σήμερα, στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ με αποτέλεσμα ένας εργάτης που έπεσε από σκαλωσιά να χάσει τη ζωή του. Στο χώρο έσπευσαν η πυροσβεστική, η αστυνομία καθώς και υπάλληλοι του ΙΚΑ και της Επιθεώρησης Εργασίας για να κάνουν τον συνηθισμένο έλεγχο.

Την λύπη τους για τον άδικο χαμό του εργάτη εξέφρασαν με Δ.Τ. που μας έστειλαν, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας και οι παράταξεις Κωνσταντινίδη, Βούρου και Γρετζελιά.

Χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης “Πόλης Ενότητα” του Τάσου Κωνσταντινίδη

“Εκφράζουμε τη μεγάλη οδύνη μας για τον άδικο θάνατο του εργαζομένου στο εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Η σκέψη μας είναι κοντά σε όλους τους εργαζόμενους που κάνουν με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση τη δουλειά τους ακόμα και κάτω από τόσο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Πιστεύουμε, όμως, ότι τα συλλυπητήρια δεν αρκούν. Η Πολιτεία οφείλει να ενισχύσει τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας στους χώρους εργασίας και ειδικά στα εργοτάξια, όπου τα εργατικά ατυχήματα είναι πιο σοβαρά ή ακόμα και θανατηφόρα, όπως στην προκειμένη περίπτωση.”

 

Poll: Ψηφίστε ποιον θέλετε Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Διαβάστε πρώτοι ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.