}
Αρχική / Slider / ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2018 μέσα από τα ρεπορτάζ της “Φιλα-ηδόνα”

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2018 μέσα από τα ρεπορτάζ της “Φιλα-ηδόνα”

Βρεθήκαμε σε κάθε γειτονιά της πόλης και σας μεταφέραμε με άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο τις ειδήσεις της. Ειδήσεις μόνο από την πόλη μας, χωρίς παρωπίδες, χωρίς στημένες αντιπαραθέσεις για τα κλικ. ΜΑΖΙ γελάσαμε, κλάψαμε, ΖΗΣΑΜΕ τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ του 2018 στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα, μέσα από τα καθημερινά ρεπορτάζ μας και τους εύστοχους σχολιασμούς των συνεργατών μας. Εσάς που αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

 1η Ιανουαρίου 2018
Πρωτοχρονιά με δύο πυρκαγιές
 
.

Δύο μεγάλες πυρκαγιές σε κτίσματα αναστάτωσαν την πόλη. Η πρώτη στην οδό Γ. Παπανδρέου στη Νέα Φιλαδέλφεια κατέστρεψε ολοσχερώς αποθήκη χαρτικών και η δεύτερη λίγες ώρες αργότερα το υπόγειο μονοκατοικίας επί των οδών Περικλέους και Βάρναλη στη Νέα Χαλκηδόνα.

7 Ιανουαρίου 2018
Αλλαγή φρουράς στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Συναίνεση δεν επιτεύχθηκε στην εκλογή προεδρείου, η φρουρά όμως άλλαξε στο Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας και αυτό που έμεινε τελικά είναι η ρήξη της διοίκησης του Δήμου, με τον προηγούμενο Πρόεδρο Γιώργο Ορτατζόγλου. Μετά από λίγες μέρες το σωματείο με ανακοίνωσή του, κατάγγειλε εμπλοκή της αντιδημάρχου Ευτυχίας Παπαλουκά στις εκλογές

11 Ιανουαρίου 2018
Βεβήλωσαν το μνημείο Μικρασιατών

fire-katastrofi-mnimiou .
.
Για πολλοστή φορά, άγνωστοι βεβήλωσαν το μνημείο Μικρασιατών καταστρέφοντας τα μάρμαρα και γράφοντας συνθήματα

6 Φεβρουαρίου 2018
Ξεκίνησε η καταγραφή της προφορικής ιστορίας της πόλης

Μια σημαντική πρωτοβουλία του ΠΠΙΕΔ ξεκίνησε με σκοπό την καταγραφή της προφορικής ιστορίας της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Η πρωτοβουλία έρχεται να αξιοποιήσει τη μνήμη και την εμπειρία τους, διατηρώντας ζωντανό το παρελθόν, καταγράφοντας το παρόν, μεταβιβάζοντας το στις επόμενες γενιές.

8 Φεβρουαρίου 2018
Ξεκίνησε η ανάπλαση του Άλσους

Εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος και ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου «Προστασία, διαχείριση και ανάπλαση του Άλσους Ν. Φιλαδέλφειας». Το έργο προϋπολογισμού 800.000€ χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής

15 Φεβρουαρίου 2018
Η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την υπογειοποίηση

Θετικά αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο σχετικά με την υπογειοποίηση μέρους των οδών Πατρ. Κωνσταντίνου και Φωκών που αποτελεί σύνοδο έργο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, η κατασκευή του οποίου βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

23 Φεβρουαρίου 2018
Έφυγε ο Αλέκος Λάλος

alalos-fun-01 .
.
Ο πρ. Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Αλέκος Λάλος έφυγε από τη ζωή, ο Αλέκος Λάλος ήταν ένας άνθρωπος της καθημερινότητάς μας, ζούσε τους σφυγμούς της πόλης και ο θάνατός του σκόρπισε λύπη σε πολλούς συμπολίτες μας.

3 Μαρτίου 2018
Συγκέντρωση Αρτέμη Σώρρα


.
.
Ομάδα οπαδών του Αρτέμη Σώρρα, μέλη του κινήματος «Ελλήνων Συνέλευσις», πραγματοποίησε αιφνιδιαστικά συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας

7 Μαρτίου
Διαρροή καυσίμων στη Νέα Φιλαδέλφεια


.
.
Παρ’ ολίγον σοβαρό ατύχημα στην οδό Πίνδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Διαρροή καυσίμων από βενζινάδικο αντιμετωπίστηκε άμεσα από τον ιδιοκτήτη και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

11 Μαρτίου 2018
Γέμισε ποδήλατα η Νέα Φιλαδέλφεια


.
.
Με μεγάλη επιτυχία και δεκάδες συμμετοχές πραγματοποιήθηκε από το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ ο ποδηλατικός αγώνας «6ο Κριτέριουμ Γιώργος Τρανόπουλος». Οι συμμετέχοντες όλων των ηλικιών, έδωσαν τον αγώνα τους σε μια ηλιόλουστη μέρα.

18 Μαρτίου 2018
Κινητοποίηση για τον ποδονίφτη

Περίπατος ευαισθητοποίησης οργάνωσαν σήμερα στον ποδονίφτη διάφοροι φορείς που αντιτίθενται στην τσιμεντοποίησή του.

21 Μαρτίου 2018
Έφυγε η Όλγα Στάθαρη


.
.
Η πόλη μας θρήνησε, την απώλεια ενός υπέροχου ανθρώπου. Μιας νέας γυναίκας, μητέρας και αγωνίστριας της ζωής που θα λείψει από όσους ευτύχησαν να την γνωρίσουν.

22 Μαρτίου 2018
Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ

Επίθεση δέχθηκαν τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Δεκελείας. Σύμφωνα με πληροφορίες της Φιλαηδόνας η επίθεση έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες με βόμβες μολότωφ

27 Μαρτίου 2018
Ένα σχολείο από τον Άλιμο επισκέφθηκε την Αγιασοφιά


.
Τα παιδιά της Β’ τάξης, του 1ου Λυκείου Αλίμου (Θουκυδίδειο), επισκέφθηκαν την Αγιασοφία, το μουσείο «Φιλιώ Χαϊδεμένου» και απόλαυσαν την βόλτα τους στο κέντρο της πόλης μας. Οι μαθητές, λόγω ηλικίας, δεν πρόλαβαν το παλιό γήπεδο, έδωσαν όμως ραντεβού στο καινούργιο, σε κάποιον από τους αγώνες της ΑΕΚ ή της Εθνικής Ομάδας.

12 Απριλίου 2018
Σε λειτουργία η ΤΟΜΥ Νέας Χαλκηδόνας

tomy-00-small .
.
Ξεκίνησε η λειτουργία της 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας που στεγάζεται στην οδό Μαραθώνος 29 (πρώην Αστυνομικό Τμήμα Ν.Χαλκηδόνας).

18 Απριλίου 2018
Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Νησίδα

nisida-lhsteia .
.
Τρεις κουκουλοφόροι, εισέβαλαν το απόγευμα της Τετάρτης 18/4 σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Νησίδας, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με την απειλή όπλων, απέσπασαν περίπου 1500 ευρώ από τα ταμεία και διέφυγαν. Στο μεταξύ οι υπάλληλοι κλειδώθηκαν στο υπόγειο του καταστήματος και ειδοποίησαν την αστυνομία που έφτασε αμέσως αλλά δεν πρόλαβε του θρασύτατους ληστές.

6 Μαίου 2018
Τα χαμόγελα που φωταγώγησαν τη Νέα Φιλαδέλφεια

0-fiesta-AEK-kids-01 .
.
Χιλιάδες παιδιά και οικογένειες, γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την ΑΕΚ, στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας. Από νωρίς στις καφετέριες της πόλης και στη Ριζούπολη και αργότερα στη φιέστα και υποδοχή των πρωταθλητών, έκλεψαν την παράσταση με τις σημαίες, τα κασκόλ και τις φωνές τους «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές».

13 Μαΐου 2018
Η φιέστα ανόδου της ΦΕΑ

fiesta-fea-2018-04 .
.
Η φιέστα που διοργανώθηκε από τους ανθρώπους του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, για να πανηγυρίσουν την επάνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ, την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ και τον τίτλο του υπερπρωταθλητή της κατηγορίας τα είχε όλα… Με χαμόγελα και ικανοποίηση στα πρόσωπα όλων, αφού είδαν πως οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

13 Μαΐου 2018
Τριπλή επιτυχία του Γυμνασίου Νέας Χαλκηδόνας

newtons02 .
.
Τρία βραβεία κατέκτησε το Γυμνάσιο της Νέας Χαλκηδόνας, στους Εθνικούς Τελικούς του Παγκόσμιου Διαγωνισμού της Land Rover “4X4 in schools”. Η ομάδα «Newton’s Wheels» που εκπροσώπησε το σχολείο, αποτελείτο από 8 μαθητές και μαθήτριες, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους της φυσικής κ. Φαίδωνα Χαλκιά.

20 Μαΐου 2018
8ος λαϊκός αγώνας δρόμου “Γιώργος Αποστολάκης”


.
Η πόλη τίμησε και φέτος τον αείμνηστο Δήμαρχο Νέας Χαλκηδόνας Γιώργο Αποστολάκη (1964-2010). Διοργάνωσε τον 8ο λαϊκό αγώνα δρόμου “Γιώργος Αποστολάκης” ο οποίος φέτος αφιερώθηκε στην μάχη κατά του παιδικού καρκίνου και στον σύλλογο η «Πίστη» (Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων παιδιών με καρκίνο). Δεκάδες πολίτες όλων των ηλικιών συμμετείχαν και δεν ήταν λίγοι αυτοί που είχαν να που δυο λόγια και να θυμηθούν περιστάσεις από την προσωπική τους σχέση με τον πρώην Δήμαρχο. Ο Γιώργος Αποστολάκης ήταν άνθρωπος του αθλητισμού. Αθλητής ο ίδιος και καθηγητής φυσικής αγωγής, προώθησε με κάθε τρόπο τον λαϊκό αθλητισμό κατά την διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος.

22 Μαΐου 2018
Μας έκανε περήφανους ο Ιωνικός


.
Ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, έγινε σήμερα Τρίτη 22/5/2018, στο κλειστό «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Ιωνικός βρέθηκε από την αρχή μπροστά στο σκορ και τελικά πήρε τη νίκη, στο ντέρμπι ανόδου στη Γ Εθνική από τον Ηλυσιακό του Αντώνη Φώτση, με 55-51 (ημίχρονο 29-27). Τα πανηγύρια δεν είχαν τελειωμό μετά τη λήξη του αγώνα, με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσουν τους παίκτες της ομάδας. Η φιλαηδόνα κάλυψε από την πρώτη στιγμή τη μεγάλη γιορτή μέσω Facebook. Με live μεταδόσεις εικόνας, video και φωτορεπορτάζ.

25 Μαΐου 2018
Αθωώσεις για το νεκροταφείο Νέας Φιλαδέλφειας, αποβολή του Δήμου

nekrotafeio .
.
Πολυδιάστατη είναι νομικά και πολιτικά, η δικαστική απόφαση της Παρασκευής. Δικαστικά διότι το δικαστήριο αποφάσισε την αθώωση όλων των κατηγορουμένων, για όλες τις κατηγορίες που τους είχαν απαγγελθεί και πολιτικά διότι το δικαστήριο απέβαλε από την υπόθεση τους νομικούς εκπροσώπους του Δήμου που σημειωτέων είχαν προσληφθεί με την καθόλου ευκαταφρόνητη αμοιβή των 5.000 ευρώ.

27 Μαΐου 2018
Άνοδος του Αττάλου

attalos2017-18 .
.
Επέστρεψε στην Β’ ΕΠΣΑ μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Άτταλος. Η ομάδα μας έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στη διάρκεια της κανονικής περιόδου αλλά οι δύο αναπάντεχες ήττες στις τελευταίες αγωνιστικές, της στέρησαν την απευθείας άνοδο. Απέδειξε την ανωτερότητά της και με μια νίκη 2-0 στο μπαράζ ανόδου με την ΑΕ Ιλίου, κέρδισε το εισιτήριο για την Β’ κατηγορία Αθηνών.

7 Ιουνίου 2018
Εκδόθηκε απόφαση κατεδάφισης για τα σκουπίδια

Στην απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που δημοσιεύθηκε σήμερα 7/6 στη Διαύγεια, ορίζεται ως ημερομηνία εκτέλεσης της κατεδάφισης των αμετάκλητα αυθαί-ρετων κατασκευών, όπως αυτές περιγράφονται στην από 20-3-1995 έκθεση αυτοψίας και θα υποδειχθούν επί τόπου από την αρμόδια ΥΔΟΜ Δήμου Ν. Ιωνίας, που δεν θα έχουν κατεδαφιστεί μέχρι τότε οικειοθελώς από συνεργείο του Δήμου, την 05-07-2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9.00 π.μ., με προβλεπόμενο χρόνο αποπεράτωσης τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.

22 Ιουνίου 2018
Ο Δήμος κατεδάφισε μέρος της υπηρεσίας καθαριότητας


.
Ο Δήμος, κατεδάφισε σήμερα, μέ-ρος των παράνομων κατασκευών που φιλοξενούσαν την υπηρεσία καθαριότητας στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Στο Δήμο ευελπιστούν ότι με τον τρόπο αυτό θα αποφύγουν την συνολική κατεδάφιση των εγκαταστάσεων που έχει διατάξει η αποκεντρωμένη διοίκηση για τις 5/7/2018.

5 Ιουλίου 2018
Κατεδαφίστηκαν οι υπόλοιπες εγκα-ταστάσεις της καθαριότητας


.
Τίτλοι τέλους για την υπηρεσία καθαριότητας. Συνεργεία της Δικέφα-λος 1924 ΑΕ, εκτελώντας εντολή της αποκεντρωμένης διοίκησης, προχώρησαν στην κατεδάφισή όλων των υπολειπόμενων κτισμάτων.

2 Αυγούστου 2018
Οι σκουπιδιάρες στη Ν. Χαλκηδόνα


.
Εργασίες για την μετατροπή του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής στη Νέα Χαλκηδόνα σε χώρο στάθμευσης για τα απορριμματοφόρα οχήματα, ξεκίνησαν σήμερα από τον Δήμο.

17 Αυγούστου 2018
Μεγάλη φωτιά στο κέντρο της Φιλαδέλφειας


.
Μεγάλη φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Εγκαταλελειμμένη οικία επί της οδού Ν. Τρυπιά, στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, έχει παραδοθεί στις φλόγες.

22 Αυγούστου 2018
Έφυγε ο Παναγιώτης Βοϊλής

Απεβίωσε ο Παναγιώτης Βοϊλής που ήταν 68 ετών διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας.

6 Σεπτεμβρίου 2018
Θεμελιώθηκε το 3ο Γυμνασίο-Λυκείο Ν. Φιλαδέλφειας


Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή θεμελίωσης του κτιριακού συγκροτήματος που θα στεγάσει δυο σχολεία της πόλης – το 3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας και το 3ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας «ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ», επιλύοντας σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της σχολικής στέγης της πόλης.

7 Σεπτεμβρίου 2018
Παραιτήθηκαν 5 της Διοίκησης από τα αξιώματά τους

Παραιτήθηκαν από τα αξιώματά τους πέντε στελέχη της παράταξης της Δύναμης Πολιτών που διοικεί τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας. Συγκεκριμένα οι Γιώργος Πάνος (Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου), Μιχάλης Λάλος (Αντιδήμαρχος), Βαγγέλης Κουμαριανός (μέλος ΟΕ) και Αρσένης Πρελορέντζος (μέλος ΟΕ) παραιτήθηκαν από τα αξιώματά τους και από Δημοτικοί Σύμβουλοι. Η Ευτυχία Παπαλουκά παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος αλλά παρέμεινε Δημοτικός Σύμβουλος.

27 Σεπτεμβρίου 2018
Δεκάδες δέντρα έριξαν οι ισχυροί άνεμοι

dentro-hlios .
.
Οι ιδιαίτερα ισχυροί άνεμοι που επικράτησαν έριξαν δεκάδες δέντρα στον Δήμο μας. Ένα από αυτά έπεσε στην αυλή παιδικού σταθμού που ευτυχώς δεν λειτουργούσε λόγο της ώρας.

27 Σεπτεμβρίου 2018
Έφυγε ακόμα ένας από την Δύναμη Πολιτών

Μια ακόμη αποχώρηση από τη Δύναμη Πολιτών του Άρη Βασιλόπουλου, επιβαρύνει την ήδη άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται παράταξη. Ο Λάκης Γαβριηλίδης που ήταν εκ των επικρατέστερων για τη θέση του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αποχώρησε από τη Δύναμη Πολιτών.

5 Οκτωβρίου 2018
Μετακόμισε το ΚΕΠ Ν. Χαλκηδόνας

Οι ανάγκες στέγασης γραφείων και αποδυτηρίων για την υπηρεσία καθαριότητας, ανάγκασαν σε μετακόμιση το ΚΕΠ της Νέας Χαλκηδόνας. Στο ισόγειο του Δημαρχιακού μέγαρο της οδού Αχαρνών, όπου βρισκόταν μέχρι τώρα, θα στεγάζονται τα γραφεία της καθαριότητας και το υπόγειο διαμορφώνεται ώστε να γίνει χώρος αποδυτηρίων, των εργατών της υπηρεσίας.

13 Οκτωβρίου 2018
Καζάνεψαν οι Κρήτες

kazanemata-01-2018-mitropolitis-kanata-konstantinidis .
.
Όπως μας έχουν συνηθίσει οι Κρήτες. Χορός, τραγούδι, τσικουδιά και άφθονοι μεζέδες. Μόνο που φέτος έλειψε το γαμοπίλαφο και περίσσεψαν τα πολιτικά παραλειπόμενα. Με μαέστρο την ακούραστη Ελένη Κανατά διασκέδασαν όλοι και έδωσαν ραντεβού στην επόμενη σύναξη της Ένωσης Κρητών Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας.

15 Οκτωβρίου 2018
Μπαζάρ του Φιλοζωικού

filozoikos-nea-filadelfeia-bazaar-2018-03 .
.
Συνεχίζει το έργο του ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οργάνωσε ένα ακόμα επιτυχημένο bazaar, τα χρήματα του οποίου θα διατεθούν για την φροντίδα αδέσποτων ζώων. Στο καταφύγιο που βρίσκεται μέσα στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, φιλοξενούνται σήμερα πάνω από 300 σκυλάκια και γατάκια. Ο Σύλλογος αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα καθώς έχει ενημερωθεί από τον Δήμο ότι πρέπει να εγκαταλείψει τον χώρο.

28 Οκτωβρίου 2018
Δύο εξαιρετικές παραστάσεις


.
Δύο εξαιρετικές παραστάσεις απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 27 και 28 Οκτωβρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου Λυκείου «Μίλτος Κουντουράς». Η θεατρική ομάδα «Ονειρωδοί» πρόσφεραν άπλετο γέλιο και εντυπωσίασαν με τις επαγγελματικές ερμηνείες τους.

2 Νοεμβρίου 2018
Έκλεισε αιφνιδιαστικά το 1ο Δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας

1o-dimotiko-neas-xalkidonas .
.
Ήταν η τρίτη στη σειρά φορά που στους χώρους του σχολικού συγκροτήματος, με την έναρξη της σχολικής ημέρας, επικράτησε απαράδεκτη κατάσταση. Ακαθαρσίες και αντικείμενα που παραπέμπουν σε χρήση ναρκωτικών ουσιών βρίσκονταν στους αύλειους χώρους. Το σχολείο έκλεισε και τα παιδιά στάλθηκαν στα σπίτια τους αφού δεν μπορούσαν να κινηθούν ελεύθερα στους χώρους του σχολικού συγκροτήματος.

4 Νοεμβρίου 2018
Επίθεση σε σούπερ μάρκετ

epithesi-lidl-01 .
.
Άγνωστοι έσπασαν τζαμαρίες, πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους σούπερ μάρκετ στη Νέα Φιλαδέλφεια, επειδή λειτούργησε Κυριακή.

17 Νοεμβρίου 2018
Βαρίες κουβέντες και μια προειδοποίηση εναντίον των τεσσάρων από τη Δύναμη Πολιτών

Αυτός ο εμφύλιος που μαίνεται μεταξύ των παραιτηθέντων Δημοτικών Συμβούλων της Δύναμης Πολιτών και των εναπομεινάντων συμπεριλαμβανομένου του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου, και ξεκίνησε πριν από δύο μήνες, δεν φαίνεται να έχει τέλος. Τις αρχικές αοριστίες ακολούθησαν υπονοούμενα και κατόπιν καταγγελίες υπό μορφή ερωτημάτων. Με την σημερινή της ανακοίνωση η Δύναμη Πολιτών περνά στην αντεπίθεση χρησιμοποιώντας βαριές κουβέντες εναντίον των τεσσάρων, προειδοποιώντας τους στο τέλος, να μην συνεχίσουν την λασπολογία.

30 Νοεμβρίου 2018
Επικίνδυνο τροχαίο στην οδό Πίνδου

47225171_770085136701571_1059044188215050240_n .
.
Ένα παράξενο τροχαίο ατύχημα αναστάτωσε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Μαδύτου. Ο πατέρας-οδηγός του αυτοκινήτου της φωτογραφίας, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και σε δέντρο, επί της οδού Πίνδου. Στο όχημα εγκλωβίστηκε ο πατέρας και το παιδί που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και κινδύνευσαν από την φωτιά που ξέσπασε. Ευτυχώς στην περιοχή βρέθηκαν άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας οι οποίοι χωρίς δισταγμό χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρα από παρακείμενο βενζινάδικο για να αντιμετωπίσουν τις φλόγες, έσπασαν τα τζάμια και απεγκλώβισαν πατέρα και παιδί. Σε λίγα λεπτά κατέφθασε πυροσβεστικό όχημα και αστυνομικοί από το Α.Τ. Νέας φιλαδελφείας Νέας Χαλκηδόνας.

21 Δεκεμβρίου 2018 Εγκρίθηκε μελέτη για νέο ΚΑΠΗ

neo-kapi .
.
Εγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ), την Τετάρτη 19/12/2018, η μελέτη για την ανέγερση νέου ΚΑΠΗ σε ακίνητο που έχει απαλλοτριωθεί για τον σκοπό αυτό, επί της λεωφόρου Δεκελείας.

22 Δεκεμβρίου 2018 Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Νέα Χαλκηδόνα

narkotika-nx .
.
«Χειροπέδες» πέρασε η αστυνομία σε τρεις αλλοδαπούς στην Νέα Χαλκηδόνα, οι οποίοι διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή τους ήταν… σε αφθονία, ενώ οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 33, 38 και 49 ετών. Για “καβάτζα” είχαν ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή.

27 Δεκεμβρίου 2018 Έξι συν δύο σίγουρες υποψηφιότητες και άλλες δύο πιθανότατες

ypopshfioi-2018 .
.
Άρης Βασιλόπουλος, Τάσος Κωνσταντινίδης, Χρήστος Κοπελούσος, Γιάννης Βούρος, Μιχάλης Κουτσάκης, Παντελής Γρετζελιάς, έχουν μέχρι σήμερα (με σειρά ανακοίνωσης) δηλώσει υποψήφιοι Δήμαρχοι για τις Δημοτικές Εκλογές. Πράσινο Κίνημα και Λαϊκή Συσπείρωση είναι σίγουροι επίσης. Αναμένεται να ανακοινώσουν μετά τις γιορτές, τουλάχιστον άλλοι δύο.

114-filaidona

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.