}
Αρχική / Slider / Έτοιμος για την handball premier ο Ιωνικός

Έτοιμος για την handball premier ο Ιωνικός

Αντιμετώπισε στους 8 του κυπέλλου τον Διομήδη Άργους που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της handball premier και απέδειξε ότι είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα μας αντιμετώπισε στα ίσα τον Διομήδη και τελικά ηττήθηκε 23-24 και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας handball όπου θα αντιμετώπιζε την ΑΕΚ.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κράτησαν μικρή διαφορά στο σκορ, η οποία δεν ξεπέρασε τα τρία γκολ και το ημίχρονο έληξε 13-14. Στο δεύτερο μέρος του αγώνα η ομάδα μας μπήκε δυναμικά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 40′ (16-16) και να μείνει μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 23-23. Στο 59′ ο Χερουβείμ σημείωσε το γκολ της νίκης για τον Διομήδη. Στην τελευταία φάση ο Ιωνικός διαμαρτυρήθηκε ζητώντας πέναλτι. Δείτε την φάση

Ιωνικός ΝΦ (Μαντζόπουλος): Τσακνής,Αργυράκης, Γκέρτσος 3, Μπούτος 3, Θεοδωρόπουλος, Ζαχάρης 1, Ζακυνθινός, Κρητικός, Αντωνόπουλος 3, Μπιτόπουλος, Γκουλές 4, Αντωνιάδης, Λεωνίδας, Χελιώτης 5, Μαυροφρύδης, Μπουλούμπασης 4.

Διομήδης Άργους (Δημήτρουλας): Κρεμαστιώτης 4, Τσιγαρίδας 2, Αρσενασβίλι 4, Παπαντωνόπουλος 2, Χειβιδόπουλος 1, Ρουσσόπουλος, Τότος 2, Χαντέλης 1, Χερουβείμ 6, Σμυρνιώτης, Λαμπρόπουλος, Ζλατάνος, Τσάτσας, Δάσκαλος 4.

Διαβάστε πρώτοι ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.