}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Μόνος πρώτος ο Χαλκηδονικός

Μόνος πρώτος ο Χαλκηδονικός

Δυσκολεύθηκε αλλά τελικά ξεπέρασε τη σθεναρή αντίσταση του Αίαντα Αθηνών ο Χαλκηδονικός, τον οποίο νίκησε 2-0 και παρέμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία με 25 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι είχαν δύο οριζόντια δοκάρια στο 25’ σουτ του Νίκα από 30 μέτρα και στο 44’ με απευθείας φάουλ του Λυμπερόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χαλκηδονικός αξιοποίησε τις ευκαιρίες του και προηγήθηκε 1-0 με πλασέ του Σούρμπη στο 65’ και έκανε δύο τα τέρματα του με κεφαλιά του Νίκα στο 80ο λεπτό. Παράλληλα οι παίκτες του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου κατάφεραν σε ακόμα ένα παιχνίδι να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα μετά από δέκα ματς.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Κολονέλος, Γενιδογάν, Νίκας (88’ Λαγός), Σκέμπι, Χαντζάρας, Λυμπερόπουλος, Σουλιώτης (46’ Σούρμπης και 85’ λ.τρ. Κάιλας), Χριστιανός, Αραπογιάννης (85’ Λαγός) Ράγιας, Χύτας(75’ Χασράμα).
ΑΙΑΣ ΑΘ: Ασιμάι, Σταθόπουλος (67’ Παπαδήμας), Μπουρλέση, Μεχμέτι, Σταματάκης, Αθανασόπουλος, Πέντσιβ, Μελιγκώνης (87’ Καλομαοίτης, Γκούρι (72’ Αλεξανδρής), Βικάτος, Στοτσένι (79’ Καβουριάδης).

Διαιτητής: Κλουκιώτης
Α΄Βοηθός Διαιτητής: Βαρβιτσιώτης
Β΄Βοηθός Διαιτητής: Γαλαριώτης

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.