}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Γεμάτο Σ/Κ για τον ΣΟΝΦ σε εορταστική διάθεση

Γεμάτο Σ/Κ για τον ΣΟΝΦ σε εορταστική διάθεση

Γεμάτο δραστηριότητες το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τον Σ.Ο.Ν.Φ. Το Σάββατο 8 Δεκέμβρη είχαμε την πετυχημένη εκδήλωση για την 43η Σκακιστική Ολυμπιάδα που έγινε το Σεπτέμβρη του 2018 στο Μπατούμι της Γεωργίας.
Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τις αφηγήσεις και περιγραφές της Διεθνούς Διαιτήτριας Τάνιας Καραληήγια τη διοργάνωση, τα καλά και τα στραβά στον οργανωτικό τομέα, περιστατικά σοβαρά και ευτράπελα που βίωσε ως διαιτήτρια, το γενικότερο κλίμα, τις εκλογές στην Διεθνή Ομοσπονδία (FIDE).
Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Διεθνής Γκρανμέτρ Γιάννης Νικολαϊδης που καθήλωσε μικρούς και μεγάλους παρουσιάζοντας παρτίδες και θέσεις από την Ολυμπιάδα, τόσο με πρωταγωνιστές έλληνες όσο και εκπλήξεις που σημειώθηκαν σε παρτίδες κορυφαίων σκακιστών και τεκμηριώνοντας πειστικά τη θέση ότι καμμία νίκη της εθνικής μας ομάδας δεν αποτελεί έκπληξη.
Την Κυριακή 9 Δεκέμβρη συνεχίσαμε με τους αγώνες στα ομαδικά πρωταθλήματα κάτω των 16 και κάτω των 12 ετών. Η ομάδα μας <16 πέτυχε νίκη επί του ΑΣ Παπάγου ττου ενώ οι ομάδες μας <12 έχασαν από τον ΕΟΣ Αχαρνών και τον ΑΣ Λαυρίου. Η ομάδα μας που αγωνίστηκε στο μακρυνό Λαύριο -με την πολύ φιλόξενη σκακιστική ομάδα- αξιοποίησε την ευκαιρία για να επισκευφθεί μετά τον αγώνα το αρχαιολογικό μουσείο της πόλης. Στόχος για την επόμενη φορά η νίκη και το ορυκτολογικό μουσείο! Το Σαββατοκύριακο έκλεισε με το στολισμό του συλλόγου και το άναμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Δεκάδες παιδιά γέμισαν την αίθουσα του ΣΟΝΦ για να ντύσουν το σύλλογο στα γιορτινά του. Γλυκίσματα, μελομακάρονα, αναψυκτικά και δωράκια περίμεναν όλους και όλες που ήρθαν. Στο κάτω - κάτω ακόμα και οι γιορτές απαιτούν τη σχετική προετοιμασία και "προπόνηση"! Οι δραστηριότητες του ΣΟΝΦ συνεχίζονται με τον 6ο γύρο του 12ου Φθινοπωρινού όπεν- κύπελλο "Σπύρος Λοβέρδος" και το 3ο τουρνουά γρήγορου σκακιού (Ράπιντ) που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 6.30 μμ

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.