}
Αρχική / Slider / Στο συνέδριο της Π.Ε.Δ.Α. ο Τάσος Κωνσταντινίδης

Στο συνέδριο της Π.Ε.Δ.Α. ο Τάσος Κωνσταντινίδης

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πόλης Ενότητα» και υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Τάσος Κωνσταντινίδης, παρέστη και παρακολούθησε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, το 1ο Θεματικό Συνέδριο της ΠΕΔΑ με θέμα «Αυτοδιοικητικές Εκλογές ’19: Η επικοινωνία στο νέο εκλογικό περιβάλλον» που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Στο συνέδριο συμμετείχαν σημαντικοί ομιλητές, μεταξύ των οποίων χαρακτηριστικά αναφέρουμε τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Χαρίτση, το γνωστό δημοσιογράφο κ. Άρη Χατζηγεωργίου, εκπρόσωπο της Kapa Research, τον επικοινωνιολόγο κ. Παπαμιχαήλ, ενώ παρέστησαν επίσης γνωστοί άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, όπως ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ, Δήμαρχος Νίκαιας και Αγ. Ιωάννη Ρέντη κ. Ιωακειμίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, ο υποψήφιος δήμαρχος του όμορου δήμου Ν. Ιωνίας κ. Μανούρης και πολλοί άλλοι.
Ανάμεσα στα πολύ ενδιαφέροντα θέματα που παρουσιάστηκαν από τους ομιλητές ξεχώρισαν «Η νέα εκλογική στρατηγική στην τοπική αυτοδιοίκηση και οι νέες ανάγκες πολιτικής επικοινωνίας», «O ρόλος των ΜΜΕ και τρόποι αντιμετώπισης των fake news», «O ρόλος των δημοσκοπήσεων και πώς πρέπει να τις διαβάζουμε», «Oι γυναίκες στην Πολιτική και οι τρόποι για μια επιτυχημένη προεκλογική εκστρατεία» κ.ά.
Παρά την ιδιαίτερη σημασία του συνεδρίου και τα ενδιαφέροντα θέματα, εκτός από τον Τάσο Κωνσταντινίδη, ουδείς άλλος από τον Δήμο μας παρέστη στο συνέδριο.
Η Δημοτική Παράταξη
Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
«Πόλης Ενότητα»

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.