}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Επιστροφή των δώρων στους υπαλλήλους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.

Επιστροφή των δώρων στους υπαλλήλους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.

Η νομολογία που δημιούργησε η απόφαση του ΣτΕ οδήγησε στην επιστροφή Δώρων στους ένστολους και στις αιτήσεις που κατά χιλιάδες κατατίθενται από τους συνταξιούχους προκειμένου να μην χαθεί το δικαίωμά τους λόγω παραγραφής. Όπως μας ενημερώνει ο Δήμος, δεν θα υποβάλει ένσταση κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου Ν. Ιωνίας που δικαίωσε τους υπαλλήλους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου για τους ίδιους λόγους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος καταβάλει δώρα και επιδόματα αδείας σε εργαζόμενους της Κοινωφελούς Επιχείρησης

Να καταβάλει τα επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας σε 22 εργαζόμενους για το χρονικό διάστημα των ετών 2013-2017, αποφάσισε το Δ.Σ της αμιγούς Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης. Τα χρήματα θα δοθούν από ίδιους πόρους του Δήμου. Με βάση την απόφαση, η Κοινωφελής Επιχείρηση δεν υπέβαλε έφεση κατά της 10/18 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ν. Ιωνίας, που δικαίωσε την προσφυγή των εργαζομένων και θα τους καταβάλει περίπου 110.000,00 ευρώ.
Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση, με την οποία αναγνωρίζεται το δικαίωμα των εργαζομένων σε εργασιακά κεκτημένα που είχαν στερηθεί από τη νομοθεσία που ακολούθησε την υπογραφή των μνημονίων.

.
.
.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία της Φιλα-ηδόνας

This poll is no longer accepting votes

Ποια είναι τα κριτήριά σας για την επιλογή Δημάρχου; (κάντε μέχρι 5 επιλογές)
333 votes

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.