}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Συνεχίζει δυναμικά

Συνεχίζει δυναμικά

Συνεχίζει δυναμικά με νίκη το αντρικό τμημα της ΦΕΑ..

Νικηφόρο το βράδυ της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου για την ομάδα του προπονητή Αλέξη Καρατζά όπου νίκησε στο εντός έδρας παιχνίδι με επιμέρους σκορ 87-50, με αντίπαλο τον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας. Το αντρικό τμημα της ΦΕΑ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της 9ης αγωνιστικής και συνεχίζει δυναμικά την πορεία του πίσω από την αήττητη και πρωτοπόρο Πεύκη με μόλις 1 βαθμό διαφορά.
Η ομαδα των κυανέρυθρων σε μια εξαιρετική εμφάνιση απέδειξαν πως οι απαιτήσεις του πρωταθλήματος δεν τους έχει κουράσει καθόλου, καθως κατάφεραν να φέρουν δύο μεγάλες νίκες μέσα σε μόλις 3 μερες (αγώνας Σαββάτου 24 Νοεμβρίου – εξ αναβολής με τον ΑΟ Γαλατσίου).
Ο αγώνας ξεκίνησε συντηρητικά με αρκετά χαμηλό σκορ καθώς και οι δύο ομάδες σημείωσαν πολύ καλές άμυνες. Το σκορ του ημιχρόνου (30-19) προϊδέασε για ένα χαμηλό τελικό αποτέλεσμα αλλά η ομάδα του κόουτς Καρατζά το διέψευσε αυτό και με καταπληκτική εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο τόσο σε επίθεση αλλα και άμυνα, δημιούργησε μια άπιαστη διαφορά για τους φιλοξενούμενους με τον πίνακα του ταμπλό στην λήξη να δείχνει ως αποτέλεσμα 87-50.

Διαιτητές : Αναστασίου Αν., Σκαλτσής Π., Σιαμίδης Αθ.
Σκορ περιόδων : 16-12, 14-7, 28-21, 29-10.

ΦΕΑ (Καρατζάς, Κουτσούκος): Στρατομήτρος 8, Ρωμοσιός 8, Καραλευθέρης 8, Πολυχρονόπουλος 7, Στεργιάκης 11 (2), Δεληγιάννης 10, Μπασέας, Μιχόπουλος 12 (1), Πανουσόπουλος 5, Πρεμέτης 5, Γιαννουλάκος, Δρακάκης 13.

Πολυνικης Αγ. Βαρβάρας(Στρατικοπουλος, Πολιτης): Πατάτας 3 (1), Θωμόπουλος, Τσοχονελιτζε 2, Παππάς, Μορφος Αθ. , Μορφος Β. 7, Δημούλης, Δουρουντους 7, Λιβανός 7, Θεοδωριτσης 8 (2), Χιώτης 3, Ηλιόπουλος 7, Βαμβακιδης 6 (2).

.
.
.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία της Φιλα-ηδόνας

This poll is no longer accepting votes

Ποια είναι τα κριτήριά σας για την επιλογή Δημάρχου; (κάντε μέχρι 5 επιλογές)
333 votes

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.