}
Αρχική / Slider / Πρώτος και αήττητος

Πρώτος και αήττητος

Καλύτερος ο Χαλκηδονικός νίκησε 2-0 τον ΑΟ Παγκρατίου και συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος και αήττητος στον δεύτερο όμιλο. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και οι δύο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα. Το 1-0 πέτυχε στο 7’ ο Αραπογιάννης με πλασέ μετά από συνδυασμό του Λυμπερόπουλου και του Παππά. Το 2-0 έγινε στο 35’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Παππά.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί αλλά όχι ιδιαίτερα απειλητικοί προς την εστία του Χαλκηδονικού ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ακόμη ευκαιρίες αλλά τους σταμάτησε ο τερματοφύλακας του Παγκρατίου, Αθανασίου που πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις κυρίως σε προσπάθειες του Αραπογιάννη στο 12’ και του Χύτα στο 74’. Στο 67’ ο Νίκας σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου. Εξαιρετική η διαιτησία των Μητράκου, Παπαπαύλου, Μαραθωνίτη.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Κολονέλος, Γενιδογάν Φ., Νίκας (82’ Γκέρτσος), Ράγιας, Χαντζάρας, Λυμπερόπουλος, Σουλιώτης (46’ Χασράμα), Χριστιανός, Αραπογιάννης (77’ Τσούδης), Χύτας, Παππάς(40’ λ.τρ. Λαγός) .
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Αθανασίου, Χαλκιαδάκης (46’ Στρατής), Νεζάρι, Μηνόπουλος, Κρεμόπουλος, Φωτιάδης, Κοντογιάννης, Κουρουπάκης, Ελευθεριάδης (72’ Αδάμης), Καραρουσάνος (83’ Κουτρόπουλος), Τριριμπάς (64 Ψωμάς).

.
.
.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία της Φιλα-ηδόνας

This poll is no longer accepting votes

Ποια είναι τα κριτήριά σας για την επιλογή Δημάρχου; (κάντε μέχρι 5 επιλογές)
333 votes

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.