}
Αρχική / Slider / Συζήτηση για την ασφάλεια των σχολείων

Συζήτηση για την ασφάλεια των σχολείων

Ένας μήνας έχει περάσει σχεδόν, από την ημέρα που το 1ο δημοτικό σχολείο Νέας Χαλκηδόνας έκλεισε για μία ημέρα, λόγω της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατούσε επί τριήμερο, όταν άγνωστοι το παραβίασαν. Το πρόβλημα ήταν η κορυφή στο παγόβουνο. Το ζήτημα απασχολεί όλα τα σχολεία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας και οι γονείς περιμένουν άμεσα λύσεις που θα προφυλάσσουν τα παιδιά. Η Ένωση Συλλόγων γονέων έχει βάλει σε προτεραιότητα το θέμα και κατέθεσε προτάσεις έγκαιρα.
Όπως μας ενημερώνει ο Δήμος γίνεται ευρεία συζήτηση με πρωτοβουλία των σχολικών επιτροπών και όχι της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου (της οποίας Πρόεδρος παραμένει η Ευτυχία Παπαλουκά) για να αναζητηθούν λύσεις.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στα πλαίσια του διαλόγου με την εκπαιδευτική και σχολική κοινότητα, με αποκλειστικό θέμα «την περιφρούρηση και διαφύλαξη της περιουσίας των δημόσιων σχολείων της πόλης» τα προεδρεία της 1ης Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της 2ης Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας συναντήθηκαν τη Δευτέρα 12/11/2018, με αντιπροσωπεία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων που πλαισιωνόταν και από μέλη Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
Ο διάλογος θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 26/11/2018 και ώρα 18.00 με τις/τους Διευθύντριες/τες των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση των προτάσεων των συλλόγων διδασκόντων των σχολείων ευθύνης τους.

Από το Γραφείο
των Σχολικών Επιτροπών
Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

.
.
.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία της Φιλα-ηδόνας

This poll is no longer accepting votes

Ποια είναι τα κριτήριά σας για την επιλογή Δημάρχου; (κάντε μέχρι 5 επιλογές)
333 votes

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.