}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Πλημμύρισε η αίθουσα του ΣΟΝΦ από παιδιά

Πλημμύρισε η αίθουσα του ΣΟΝΦ από παιδιά

Με μαζική συμμετοχή παιδιών που στην κυριολεξία πλημμύρισαν την αίθουσα του ΣΟΝΦ, πραγματοποιήθηκαν οι παιδικοί αγώνες σκάκι την Κυριακή 18 Νοέμβρη.
Οι αγώνες ήταν που ήταν αφιερωμένοι στην 45η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και πήραν μέρος 45 αγόρια και κορίτσια που αγωνίστηκαν σε 2 ομίλους. Μετάλλια δόθηκαν στους τρεις πρώτους κάθε ομίλου και το πρώτο κορίτσι ενώ αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής πήραν όλα τα παιδιά.
Παρασκευή 23 Νοέμβρη, τουρνουά μπλιτς στο ΣΟΝΦ
Αύριο, Παρασκευή 23 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί το 2ο τουρνουά μπλιτς της Β περιόδου 2018 με διεθνή αξιολόγηση. Ώρα έναρξης 6.30, συμμετοχές μισή ώρα νωρίτερα στο χώρο. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη (δεν υπάρχει παράβολο)
Ο Αλέξης Μανάγιας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τυφλών 2018
Ο αθλητής του ΣΟΝΦ Αλέξης Μανάγιας συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων 2018 που πραγματοποιείται στις Σέρρες από 21-25 Νοεμβρίου 2018. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

12ο Φθινοπωρινό Όπεν – Κύπελλο Σπύρος Λοβέρδος
Συνεχίζεται το φθινοπωρινό ανοικτό τουρνουά του ΣΟΝΦ. Οι αγώνες διεξάγονται κάθε Τετάρτη και στη μέση του τουρνουά, μετά από 4 γύρους, προηγούνται στον Α όμιλο ο Λουκάς Κονιστής με 4 βαθμούς και στο Β όμιλο ο Γιώργος Χατζήβεης με 3,5. Κληρώσεις, αποτελέσματα και βαθμολογίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
Ομαδικές Διοργανώσεις ΕΣΣΝΑ
Την Κυριακή 18 Νοέμβρη ολοκληρώθηκε το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, όπου η ομάδα μας σημείωσε 4 νίκες και 3 ήττες . Το καλύτερο ατομικό σκορ σημείωσε ο Αναστάσης Κλειδαράς, ο οποίος παρά την μακρά αγωνιστική απραξία ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα αήττητος στην σκακιέρα κάτω των 14 με 5,5 βαθμούς σε 7 αγώνες (78,6%!).
Τελείωσε επίσης και το Ομαδικό Κύπελλο “Σπύρος Μπίκος” . Ο ΣΟΝΦ αγωνίσθηκε στον Α Όμιλο, σημείωσε 4 νίκες και 3 ήττες Ο ΠΟΣ Πετρούπολης συμμετείχε στον Β Όμιλο και πέτυχε 4 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

.
.
.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία της Φιλα-ηδόνας

This poll is no longer accepting votes

Ποια είναι τα κριτήριά σας για την επιλογή Δημάρχου; (κάντε μέχρι 5 επιλογές)
333 votes

Διαβάστε επίσης

Κυπελλούχος Ελλάδος ο Κοντοειδής της ΑΕΚ

«Κιτρινόμαυρο» βάφτηκε το 3ο Κύπελλο Σπάθης που διεξήχθη στην Ομοσπονδιακή Αίθουσα του ΟΑΚΑ, καθώς ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.