}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Νίκη της ΦΕΑ στην Κηφισιά

Νίκη της ΦΕΑ στην Κηφισιά

Το βράδυ της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου η ομάδα της ΦΕΑ αντιμετώπισε τον ΓΣ Κηφισιάς στο εκτός έδρας παιχνίδι για τις υποχρεώσεις της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Ανδρών της ΕΣΚΑ.

Η ομαδα του προπονητή Αλέξη Καρατζά επικράτησε των γηπεδούχων με τελικό σκορ 65-70 υπέρ της ΦΕΑ μετά από έναν απαιτητικό αγώνα με αρκετές ανατροπές στο σκορ. Η ΦΕΑ μπήκε πολύ δυνατά στην πρώτη περίοδο αλλά από το 2ο δεκάλεπτο κιόλας ή Κηφισιά άρχισε να βρίσκει λύσεις κόντρα στις επιθέσεις των φιλοξενούμενων και κατάφερε να μαζέψει το σκορ, ακόμα και να περάσει μπροστά στην 3η περίοδο. Στην τελευταία περίοδο η ομάδα των κυανέρυθρων σημείωσε 23 πόντους και κλείδωσε την νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι.

Διαιτητές: Μαραμής, Κοτσώνης, Αγγελής

Δεκάλεπτα: 9-20, 28-33, 49-47, 65-70

ΓΣ Κηφισιάς (Μπιλάλης, Γιαννακάκης) : Τριποδάκης 15 (2), Ζιώγας 11 (3), Καλαποθαράκος, Μπιλάλης 4, Γερακίνης 1, Τσουμάλης, Βογιατζόγλου, Λαμπρόπουλος 20 (3), Τσουπάκης 6 (1), Γιαννης, Τσολακόπουλος 6, Παναγιώτου 2

ΦΕΑ (Καρατζάς, Κουτσούκος): Στρατομήτρος 5, Ρωμοσιός, Καραλευθέρης 3, Πολυχρονόπουλος 2, Στεργιάκης 28 (2), Δεληγιάννης 14 (1), Μπασέας 5, Μιχόπουλος 7 (1), Πανουσόπουλος, Μυστιλόγλου 1, Δρακάκης 5

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της ΦΕΑ θα υποδεχτεί στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας τον ΑΟΚ Χαλανδρίου, την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και ώρα 21:15.

.
.
Μπορείτε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία της Φιλα-ηδόνας

This poll is no longer accepting votes

Είστε ικανοποιημένος/η από την σημερινή Δημοτική Αρχή της Φιλα-ηδόνας και τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο (;)
467 votes

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.