}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Στην κορυφή μετά το πρώτο ντέρμπι

Στην κορυφή μετά το πρώτο ντέρμπι

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Χαϊδάρι όπου Αστέρας και Χαλκηδονικός έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι του δεύτερου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ. Έτσι η ομάδα της Νέας Χαλκηδόνας παρέμεινε επικεφαλής με 10 βαθμούς και 11-0 τέρματα, έχοντας όμως συγκάτοικους τον Πανιώνιο Καισαριανής και τα Ταταύλα. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν, πρωταγωνιστής όμως ήταν ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Μανωλίκας, που πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις, στο 44’ πάνω στην γραμμή σε κεφαλιά του Σκέμπι, στο 72’ σε συρτό πλασέ του Αντωνόπουλου και στο 86’ σε πλασέ του Αραπογιάννη. Στο 45’ ακυρώθηκε γκολ του Χαλκηδονικού σε κεφαλιά του Νίκα, ως φάουλ, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στον διαιτητή Ευθυμίου. Ο Χαλκηδονικός ζήτησε και πέναλτι σε χέρι του Κιουρκτσή σε σέντρα του Αντωνόπουλου στο 75’ αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ( ΠΑΤΡΙΚΙΔΗΣ): Μανωλίκας, Κιουρκτσής (86’ Τριανταφυλίδης), Ναλπάντης (70’ Μπαμπίκης), Μπούρας, Μπόστας, Τουβάκης, Παπαδάκης (89’ Σπυρόπουλος), Στρατικόπουλος, Καραγεώργος, Κοκόσης (75’ Χαρατσάρης), Καραγιάννης.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ (ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ): Κολονέλος, Γενιδογάν Φ, Νίκας, Σκέμπι, Ράγιας, Λυμπερόπουλος, Χύτας, Λαγός (46’ Γκέρτσος), Αραπογιάννης (87’ Γενιδογάν Ι.), Αντωνόπουλος, Παππάς (53’ Πρίφτης).
Με λάθη η διαιτησία του Ευθυμίου, πολύ καλοί οι βοηθοί Τζανής και Σερεβέτας.

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …