}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Η εκδίκαση της υπόθεσης Χ. Τομπούλογλου συνεχίζεται

Η εκδίκαση της υπόθεσης Χ. Τομπούλογλου συνεχίζεται

Στις δικαστικές αίθουσες συνεχίζεται η υπόθεση του Χάρη Τομπούλογλου και του Χρήστου Τριανταφύλλου. Χθες Τετάρτη 17/10/2018 εμφανίστηκαν ενώπιων του Γ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αλλά η έφεσή τους δεν πρόλαβε να εκδικαστεί. Το δικαστήριο διέκοψε και θα συνεχίσει την Πέμπτη 20/11/2018.
Η ιστορία ξεκίνησε την παραμονή Χριστουγέννων του 2013 όταν συνελήφθησαν και συνεχίστηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όταν καταδικάστηκαν, ο μεν πρώτος με ποινή οκτώ ετών και τριών μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 40.300 ευρώ και ο δεύτερος με ποινή πέντε ετών και επτά μηνών, επίσης, με αναστολή στην έφεση. Και οι δύο κατηγορούμενοι είχαν κριθεί ένοχοι χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικού.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι για τον πρώτο, απόπειρα εκβίασης από κοινού με απειλή βλάβης της επιχείρησης κατ’ επάγγελμα και συνήθεια, παθητική δωροδοκία από κοινού και παράνομη οπλοκατοχή μέσου εκτόξευσης χημικών ουσιών και για τον δεύτερο, απλή συνέργεια στην πρώτη και δεύτερη πράξη του Χάρη Τομπούλογλου, αντίσταση και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.
Στην απολογία τους είχαν αρνηθεί την ενοχή τους.

Δείτε παρακάτω πως είχαν παρουσιάσει την υπόθεση η Καθημερινή και το newsit

http://www.kathimerini.gr/856419/article/epikairothta/ellada/se-oktw-eth-me-anastolh-katadikasthke-o-tompoylogloy

Καταδίκη Τομπούλογλου – Οκτώ χρόνια με αναστολή για τον πρώην διοικητή του Αγλαϊα Κυριακού

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …