}
Αρχική / Slider / Δεν κατονομάζει ποτέ ο Δήμος τους “συκοφάντες”

Δεν κατονομάζει ποτέ ο Δήμος τους “συκοφάντες”

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας που αφορά τις διαλέξεις που πραγματοποιεί η ομάδα της καθηγήτριας κ. Κεχρολόγου (τυγχάνει κουμπάρα του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου), γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε ότι τα αναφερόμενα σε αυτό, δεν αφορούν την Φιλα-ηδόνα και ότι η Φιλα-ηδόνα δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα, κανένα χρηματικό ποσό, από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας.
Δυστυχώς, συνεχίζεται η πάγια ταχτική του Δήμου να εκτοξεύει κατηγορίες χωρίς να κατονομάζει κατηγορούμενους, γεγονός που μας προβληματίζει ιδιαίτερα, τόσο για την εγκυρότητα των κατηγοριών όσο και για τους λόγους που έχει επιλεγεί αυτή η ταχτική.
Θα επανέλθουμε με ρεπορτάζ για τα ποσά που έχουν διατεθεί στην συγκεκριμένη δράση. Πιστεύουμε βέβαια ότι ο Δήμος είναι αυτός που άμεσα, πρέπει να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απάντηση σε συκοφαντικό δημοσίευμα για τον 3ο κύκλο φιλοσοφικών διαλέξεων του Δήμου
Ο γνωστός υβριστής και συκοφάντης της πόλης με δημοσιογραφικό μανδύα, έκανε μία ακόμη αήθη, ολωσδιόλου ψευδή και παραπλανητική δημοσίευση για τον τρίτο κύκλο φιλοσοφικών διαλέξεων που θα διοργανώσει ο Δήμος μας.
Σε απάντηση όσων ψευδώς αναφέρονται, ενημερώνουμε ότι:
α. η κυρία Κεχρολόγου τυγχάνει σημαντικής αναγνώρισης από την φιλοσοφική και ακαδημαϊκή κοινότητα και έγινε κουμπάρα του Δημάρχου μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου των φιλοσοφικών σεμιναρίων. Απαγορεύεται;
β. Η κυρία Κεχρολόγου, όπως και όλοι οι εξέχοντες πανεπιστημιακοί που έχουν συμμετάσχει, δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ ως αμοιβή για τη συμμετοχή τους, η οποία ήταν και παραμένει εθελοντική.
γ. Οι κύκλοι φιλοσοφίας, ένα γεγονός πρωτοποριακό και καινοτόμο για το Δήμο μας, όχι μόνο στηρίχτηκε από τη φιλοσοφική κοινότητα, αλλά και αγκαλιάστηκε από την παρουσία πλήθους κόσμου.
δ. Τα έξοδα αφορούν αποκλειστικά δαπάνες εκτυπώσεων, προβολής και μετακινήσεων, όπως άλλωστε ψηφίστηκαν και στο Δημοτικό συμβούλιο.
ε. Ο ίδιος ο συντάκτης του συκοφαντικού κειμένου μάλιστα, έλαβε το 2017 300 ευρώ διαφήμιση (!!!), προκειμένου να αναρτήσει ένα banner για κάποιες μέρες στην ιστοσελίδα του στα πλαίσια της διαφημιστικής προβολής των διαλέξεων.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …