}
Αρχική / Slider / Η ωραία Ελένη, ο Πρίαμος και ο “πανούργος” Οδυσσέας

Η ωραία Ελένη, ο Πρίαμος και ο “πανούργος” Οδυσσέας

‘Όταν πριν από μερικούς μήνες γράψαμε ότι h μια από τις δύο σταθερές αξίες της Δύναμης Πολιτών ήταν η Ευτυχία Παπαλουκά, δεν μπορέσαμε να προβλέψουμε ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, θα ερχόταν το τέλος της “παντοδυναμίας” της. Μιας “παντοδυναμίας” που, όπως φαίνεται, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους «συντρόφους» της στη Δύναμη Πολιτών. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις μομφές που εκτόξευσε εναντίον της ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Οικονομικών και αναπληρωτής Δημάρχου Μιχάλης Λάλος.

Χθες, στην εκλογή της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας, διαφάνηκε ότι η Ευτυχία Παπαλουκά απολαμβάνει της δυσαρέσκειας και άλλων (εκτός των παραιτημένων), συναδέλφων της. Οι ψήφοι της, υπολείπονται έως και τεσσάρων της Δύναμης Πολιτών. Με απλά λόγια; Μόνο 16 από τους παρόντες Δημοτικούς Συμβούλους Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας, συμφώνησαν με την τοποθέτησή της, στη Οικονομική Επιτροπή. Στην ψηφοφορία ήταν παρόντες 27. Βρέθηκαν δε ψηφοδέλτια με τα ονόματα των άλλων υποψηφίων, στα οποία έλειπε το δικό της. Και παρότι ο ίδιος ο Δήμαρχος προσπαθούσε να διατηρήσει την ενότητα, υπερίσχυσε νέα διάσπαση. Κάτι σαν τον Τρωικό Πόλεμο, για την ωραία Ελένη. Όταν ο Πρίαμος στήριξε τον Πάρι και το πλήρωσε…

Υπερβολή. Ούτε η Παπαλουκά είναι ωραία Ελένη, ούτε ο Άρης Βασιλόπουλος, Πρίαμος, ούτε εμείς γράφουμε νέα Ιλιάδα. Θα μπορούσε όμως να χαρακτηρίσει κάποιος “πανούργο” Οδυσσέα, έναν από τους προαλειφόμενους υποψηφίους Δημάρχους. Που του ξέφυγε και ένα χαμογελάκι, όταν ζητήθηκε από την αντιπολίτευση να γίνει ψηφοφορία για την Ευτυχία Παπαλουκά και όχι να αναβαθμιστεί παράτυπα, από αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής σε τακτικό, όπως επιδίωξε η Δημοτική Αρχή ώστε να αποφύγει τα χειρότερα.

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …