}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Μας διορθώνει (;) η Διεύθυνση Διοικητικού του Δήμου

Μας διορθώνει (;) η Διεύθυνση Διοικητικού του Δήμου

Επιστολή διόρθωσης δεχθήκαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από την Διεύθυνση Διοικητικού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας.
Τι αφορά; Tο άρθρο μας «Αυτά έπονται των χθεσινών παραιτήσεων στη Δύναμη Πολιτών» αναφέραμε ότι δεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας.

Και τι μας απάντησαν; ότι υπάρχει διορισμένος αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, ο εκλεγμένος από την ενότητα της Νέας Φιλαδέλφειας Γιώργος Ανεμογιάννης.

Ότι δηλαδή για να τηρήσει το γράμμα του νόμου, η Δημοτική Αρχή επέλεξε αντί ενός αντιδημάρχου εκλεγμένου από αυτούς της Δημοτικής Ενότητας Νέας Χαλκηδόνας, έναν από την Δημοτική Ενότητα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Γιατί; Δεν θεωρεί η παράταξη της Δύναμης Πολιτών κανέναν από αυτούς ικανό να ανταπεξέλθει; ή συμβαίνει κάτι άλλο; Ο νόμος πάντως κάποιο σκεπτικό θα έχει, για να ζητά υπεύθυνο αντιδήμαρχο Νέας Χαλκηδόνας. Διαφορετικά δεν θα το προέβλεπε…

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η επιστολή της Διεύθυνσης Διοικητικού του Δήμου

Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία στο δημοσιογραφικό σας έργο,
Θα θέλαμε να επισημάνουμε μια διόρθωση η οποία θα πρέπει να γίνει στο άρθρο σας με θέμα Αυτά έπονται των χθεσινών παραιτήσεων στη Δύναμη Πολιτών, όπου γράφετε ότι ‘τα τελευταία 2 χρόνια δεν υπάρχει καν αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, όπως ορίζει ο νόμος’.
Στην αρ.117/2017 απόφαση Δημάρχου (αρ.πρωτ.4281/28-2-2017, ΑΔΑ 6337ΩΗΓ-ΚΤΚ) έχει οριστεί ο κος Ανεμογιάννης Γεώργιος υπεύθυνος αντιδήμαρχος για όλα τα θέματα της Νέας Χαλκηδόνας έως τις 31-8-2019.
Θα το εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως εάν προβαίνατε σε ανάρτηση σχετικής διευκρίνισης στον ιστότοπό σας.

Σας ευχαριστούμε,
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …