}

στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται

10/9/2018
Και μέσα σε αυτή την αναμπουμπούλα κάποιοι βρίσκουν τον παλιό «καλό» εαυτό τους. Μαζώξεις γυναικών, αποτροπές και εκφοβισμοί δελφίνων και το κορυφαίο; Τον Δεκέμβριο που θα καθαρίσω σε θέλω μαζί μου (σημείωση: κι όταν δεν καθαρίσω σε θέλω με όποιον επιλέξω ΕΓΩ!). Χιλιοπαιγμένα πράγματα.

Διαβάστε επίσης

ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ: Το λες και αλτσχάιμερ

12/4/2019 Κάποιο έχουν χάσει τον ρυθμό τους. Κάθε άρθρο που ανεβάζουν κάνει καλό σε αυτόν …

5 comments

  1. Πεκινουά! Μέχρι εκεί. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

  2. Kαμια σωτηρια για τον αστικο χωρο στα δημοτικα πραγματα με την “οικογενεια” και των #palai_pote σε προσκηνιο και παρασκηνιο. Η κατασταση βεβαια δεν θα ερθει ποτε ξανα στην προ Χριστουγεννων 2013 εποχη. Ακομα κι αν “καθαρισει” οπως ο ιδιος ισχυριζεται. Αν ο αστικος χωρος θελει να δει δημο πρεπει να τον απομονωσει και να του απαγορευσει επιτελους να εμφανιζεται σε ρολο παραγοντα.

  3. Όσο η τοπική κεντροδεξιά δεν κόβει κάθε γέφυρα επικοινωνίας και συνύπαρξης με τον… “Αγλαϊα” και το φανερό ή κρυφό περιβάλλον του, τόσο απομακρύνεται και η περίπτωση να παίξει κάποιο σοβαρό ρόλο στα αυτοδιοικητικά της Νέας Φιλαδέλφειας. Αν και όταν γίνει αυτό, θα πάρει το πραγματικό υψηλό ποσοστό της. Μέχρι τότε απλά θα βολοδέρνει από δευτερότριτη έως τριτοτέταρτη.

  4. Σαράντα χρόνια τώρα η κατάρα της ΝΔ σε Ν. Φιλαδέλφεια και Ν. Χαλκηδόνα έχει ονοματεπώνυμο.
    Το επώνυμο μάλιστα είναι και διπλό.

  5. Ολα τα φαντασματα του παρελθοντος επι σκηνης

    Επανεκκινηση με πενθιμα εμβατηρια γινεται?
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.