}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Ολοκληρώθηκε το τουρνουά “Γ. Αποστολάκης” της ΦΕΑ

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά “Γ. Αποστολάκης” της ΦΕΑ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το 8ο τουρνουά «Γιώργος Αποστολάκης»

“Πιστή” στο καθήκον της η ΦΕΑ, όπως τα τελευταία επτά χρόνια έτσι και φέτος σε συνεργασία με τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας διοργάνωσε το 8ο τουρνουά ακαδημιών στη μνήμη του Γιώργου Αποστολάκη. Το τουρνουά Ακαδημιών πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά με μεγάλη επιτυχία εις μνήμην του αδικοχαμένου δημάρχου της Νέας Χαλκηδόνας.

Η συμμετοχή από παιδιά όλων των ηλικιών ήταν μεγάλη και οι συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Τις εκδηλώσεις λήξης του τουρνουά που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24 Ιουνίου στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας παρακολούθησαν, ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, ο Άρης Βασιλόπουλος, η αντιδήμαρχος της πόλης μας, η Ευτυχία Παπαλουκά και ο δημοτικός σύμβουλος κι επικεφαλής της παράταξης “ΝΕΟ”, ο Γιώργος Αράπογλου.

Η πρόεδρος της ΦΕΑ, η Ελένη Νικολέτου στην ομιλία της ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους κι ευχήθηκε το τουρνουά αυτό να καθιερωθεί ως θεσμός και να συνεχιστεί η ωραία παράδοση! Παράλληλα, ευχαρίστησε τους προπονητές και τους αθλητές των ομάδων και κυρίως τους γονείς των αθλητών που εμπιστεύτηκαν ό,τι πιο πολύτιμο έχουν τα παιδιά τους.

Οι 10 ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά μαζί με την ΦΕΑ και ήταν: ο ΓΣ Περιστερίου, ο Άρης Πετρούπολης, ο Άτταλος Καματερού, η Ακαδημία Αχαρνών, ο Αχιλλέας, ο Εύνικος, οι Θρακομακεδόνες, η Ιωνία, ο Οιωνός και η Πεύκη.

Τα τμήματα που συμμετείχαν ήταν τα εξής:

ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 4 & 5: (ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ 2011-12), ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 3: (ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ 2010), ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 2: (ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ 2009), ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 1: (ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ 2008), ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ: (ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ 2007), PRO JUNIOR: (ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ 2006), JUNIOR: (ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ 2005), ΠΡΟΜΙΝΙ: (ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ 2005), ΜΙΝΙ: (ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ 2004), ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: (ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ 2003).

Τα αποτελέσματα των τμημάτων του τουρνουά που συμμετείχαν ήταν τα εξής:

ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 4 & 5: ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΙΩΝΟΥ, ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΕΑ.
ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 3: ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΙΩΝΟΥ, . ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΕΑ, ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΤΑΛΟΥ.

ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 2: ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, ΣΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΗΣΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΕΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΙΩΝΟΥ, ΤΗΝ 5Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ.

ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 1: ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΙΩΝΟΥ, ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΕΑ, ΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ: ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΕΑ, ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ PRO JUNIOR: ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΕΑ, ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ, ΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΜΙΝΙ: ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΣΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΗΣΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΙΩΝΟΥ, ΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΕΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΕΑ, ΣΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΗΣΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΤΑΛΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟ ΜΙΝΙ: ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ
ΣΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΗΣΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΕΑ,
ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΤΑΛΟΥ, ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΗΣΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΝΙΚΟΥ,
ΣΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΗΣΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.