}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Νεανικό τουρνουά σκάκι

Νεανικό τουρνουά σκάκι

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας προκηρύσσει το 7ο Θερινό Νεανικό Τουρνουά Σκάκι με εθνική αξιολόγηση.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές και σκακίστριες του ΣΟΝΦ με αθλητικό δελτίο,γεννημένοι/ες μετά την 1/1/2003. Αθλητές άλλων συλλόγων μπορούν να συμμετάσχουν μετά από συνεννόηση. Ο αριθμός είναι περιορισμένος μέχρι τους 38 και προτεραιότητα έχουν οι σκακιστές του ΣΟΝΦ. Δεν υπάρχει παράβολο.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ – ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διευθυντής αγώνων ορίζεται ο Λευτέρης Καλαφάτης. Επικεφαλής διαιτητής o Παναγιώτης Ταμβάκος Διαιτητές: Ευμορφία Κοντιώτη, Ντίνα Σερετάκη Εύη Καραθανάση, Ελένη Μπαλάσκα, Δέσποινα Γαβριηλίδη.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντευκτήριο του ΣΟΝΦ, Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Τρωάδος & Μανδηλαρά), Νέα Φιλαδέλφεια. Η αίθουσα κλιματίζεται.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ελβετικό σύστημα 5 γύρων στις 18/8, 19/6, 20/6,21/6, και 22/6 σε δύο ομίλους κάτω των 11 και κάτω των 15 ετών.. Ο διοργανωτής έχει δικαίωμα να δεχθεί συμμετοχή στο α γκρουπ σκακιστή <11. Πρόγραμμα αγώνων: Δευτέρα 18 Ιουνίου ώρα 7:00 μμ Τρίτη 19 Ιουνίου ώρα 7:00 μμ Τετάρτη 20 Ιουνίου ώρα 7:00 μμ Πέμπτη 21 Ιουνίου ώρα 7:00 μμ Παρασκευή 22 Ιουνίου ώρα 7:00 μμ Οι μετέχοντες θα πρέπει μισή ώρα πριν την έναρξη του πρώτου γύρου να είναι παρόντες και να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους. Ενδεχόμενα αιτήματα εξαιρέσεων εξετάζει η επικεφαλής διαιτητής. Παίκτης που δεν έχει προσέλθει μία ώρα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης των αγώνων μηδενίζεται. Ο διαιτητής μπορεί να αποφασίσει διαφορετικά εάν συντρέχει λόγος. Οι διοργανωτές έχουν δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων. ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ Ο χρόνος σκέψης ορίζεται σε 90' για κάθε παίκτη, για ολόκληρη την παρτίδα, με προστιθέμενο χρόνο 30” για κάθε κίνηση, από την πρώτη κίνηση. ΕΠΑΘΛΑ Θα δοθούν μετάλλια στον 1ο, 2ο και 3ο καθώς και στο 1ο κορίτσι κάθε ομίλου Σε περίπτωση πολλαπλών διακρίσεων δίνεται το μεγαλύτερο έπαθλο.Όλα τα παιδιά θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΡΣΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ Θα ισχύσουν τα εξής κριτήρια: Το μεταξύ των ισόβαθμων αποτέλεσμα (αν όλοι οι ισόβαθμοι έχουν παίξει μεταξύ τους). Το κριτήριο Μπούχολτζ (βαθμοί αντιπάλων). ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ Θα ισχύσουν οι Κανονισμοί της ΕΣΟ και της FIDE. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά στη Ντίνα Σερετάκη 6972571596, Γιάννη Παπαδημητρίου 6977164249, μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΣΟΝΦ sonfilad [@] yahoo.gr ............................................. Εναρμόνιση με τον GDPR Ευχαριστούμε τους φίλους που απάντησαν θετικά στο μήνυμα μας Εάν δεν έχετε επιβεβαιώσει ότι επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα νέα του ΣΟΝΦ και θέλετε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά δελτία μας παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΣΟΝΦ sonfilad@yahoo.gr Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εναρμόνισης με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) ενημερώσεις μας θα λαμβάνουν μόνο όσοι έχουν στείλει τη σχετική επιβεβαίωση

Διαβάστε επίσης

Εορτασμός 25ης Μαρτίου στη Νέα Φιλαδέλφεια- Νέα Χαλκηδόνα

Δελτίο Τύπου Δήμου ΝΦ-ΝΧ Παραθέτουμε το πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου «25ης Μαρτίου 1821» στο …