}
Αρχική / Β-κουτί (Art bar cafe)

Β-κουτί (Art bar cafe)

b-kouti-00 .
.
b-kouti-01

Δυνατό κόκκινο στις κουρτίνες και στους τοίχους, ρομαντική αύρα, ύφος γαλλικού καμπαρέ εποχής και ατμοσφαιρικός φωτισμός φτιάχνουν το εντυπωσιακό «θεατρικό» σκηνικό του art bar στη Νέα Φιλαδέλφεια.

b-kouti-02

Ενας από τους πιο σοφιστικέ χώρους της Αθήνας, με εξαιρετικές μουσικές που παίζουν κυρίως σε swing, jazz και funky τόνους, ωραία live και παραστάσεις stand up comedy να δίνουν πάσα στη μεγάλη μπάρα, όπου η ομάδα των bartenders πειραματίζεται δημιουργώντας υπέροχα κοκτέιλ με εξαίσιες γεύσεις και αρώματα. Ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, θα δοκιμάσετε το Τhree Berries με φράουλα, blackberries, raspberries, φύλλα δυόσμου, ρούμι και αρωματικό bitter, το Ginger Coconut με φρέσκο ginger και ξύλο κανέλας, κουβανέζικο ρούμι και ρούμι από τα Μπαρμπέιντος ή το Pink Hot με καυτερή πιπεριά jalapenos, πολωνική βότκα, λικέρ μαστίχας από τη Χίο και πολτό φράουλας.

b-kouti-03

Από τη θερμή, μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί το χειμώνα στο εσωτερικό, ο γλυκύτατος κήπος που περιβάλλει το «Β-Κουτί», δημιουργεί το καλοκαίρι μια υπέροχη αίσθηση εξοχής, η οποία σε μεταφέρει μακριά από το άγχος της πόλης.