}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Open day και summer camp στον Ιωνικό

Open day και summer camp στον Ιωνικό

Οι δράσεις των ακαδημιών του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας συνεχίζονται και τον Ιούνιο, με πρώτο σταθμό το διήμερο 16 και 17 Ιουνίου όπου διοργανώνονται δύο ημέρες “ανοικτές” για το κοινό.

Το Σάββατο 16 Ιουνίου, 10:00-12:00, οι γονείς και οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν:
1) Για το Καλοκαιρινό Camp το οποίο θα λειτουργήσει για δύο περιόδους, τεσσάρων εβδομάδων συνολικά (18-29 Ιουνίου και 27 Αυγούστου έως 07 Σεπτεμβρίου), πρωινές ώρες (08:00-15:00),
2) Για τις απογευματινές προπονήσεις οι οποίες θα γίνονται κάθε απόγευμα, για 6 εβδομάδες (18 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου και 27 Αυγούστου έως 07 Σεπτεμβρίου).

Τη Κυριακή 17 Ιουνίου, 10:00-12:00, οι γονείς και οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας, να συμμετέχουν στις προπονήσεις και να ενημερωθούν από κοντά από τους προπονητές για τη φιλοσοφία του τμήματος Καλαθοσφαίρισης και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Έτσι, όσοι μείνουν το καλοκαίρι στη πόλη μας έχουν τη δυνατότητα πρωινών και απογευματινών προπονήσεων ενώ όσοι φύγουν για διακοπές θα ξέρουν από τώρα τον σχεδιασμό της νέας αθλητικής και αγωνιστικής περιόδου.

Σας περιμένουμε όλους, και γονείς και αθλητές, να γνωριστούμε από κοντά.

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.