}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Ολοκληρώθηκε το εαρινό όπεν του ΣΟΝΦ

Ολοκληρώθηκε το εαρινό όπεν του ΣΟΝΦ

Ολοκληρώθηκε το 10ο Εαρινό Όπεν που ενσωματώνει και το εσωτερικό πρωτάθλημα του ΣΟΝΦ. Το τουρνουά φέτος πραγματοποιήθηκε σε 2 ομίλους όπου συμμετείχαν συνολικά 43 σκακιστές και σκακίστριες. Οι αγώνες υποβλήθηκαν για εθνική και διεθνή αξιόλογηση και η συμμετοχή σε αυτούς ήταν αδάπανη, χωρίς παράβολα ή άλλες επιβαρύνσεις, όπως θέλει η παράδοση του ΣΟΝΦ

Στον 1ο όμιλο πρώτος τερμάτισε ο Πολυζώης Ντελής του ΣΟ Καλλιθέας με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες και ακολούθησε ο Σάββας Χρηστίδης -επίσης του ΣΟ Καλλιθέας- με 5 βαθμούς και με 4,5 οι Πέτρος Παναγιωτάκος (Αριστοτέλης Πεύκης), Παναγιώτης Σπυρόπουλος (ΣΟΝΦ) και Γιώργος Παπαδόπουλος (Αριστοτέλης Πεύκης).

Η νεαρή σκακίστρια της ομάδας μας Κωνσταντίνα Ντάλα δικαίωσε την επιλογή της να αγωνιστεί στον Α όμιλο. Παρότι 22η και τελευταία στην αρχική κατάταξη, τερμάτισε στη 14η θέση κερδίζοντας 94 βαθμούς στον διεθνή πίνακα ΕΛΟ, ενώ είχε ευκαιρίες να πάει ακόμη καλύτερα!

Στο δεύτερο όμιλο πρώτος αναδείχθηκε ο Βλάσιος Κουκουβές από τον ΑΟ Κηφισιάς με 5,5 βαθμούς, ενώ με 5 ακολούθησαν οι Γιώργος και Στέλιος Χατζήβεης (ΠΟΣ Πετρούπολης), Θωμάς Θανάτης (ΣΟΝΦ) και Ιωάννης Τερζόπουλος.

Επικεφαλής της διαιτητικής ομάδας και υπεύθυνος κληρώσεων ήταν για άλλη μια φορά ο Διεθνής Διαιτητής Οδυσσέας Βαζελάκης.

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.