}
Αρχική / Slider / Τα αδιέξοδα οδήγησαν σε παρανομίες και αυτές σε προσαγωγές, στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τα αδιέξοδα οδήγησαν σε παρανομίες και αυτές σε προσαγωγές, στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μια “προαναγγελθείσα κατάσταση” επικρατεί από το πρωί στο Αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Εκεί βρίσκονται εργαζόμενοι του Δήμου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Ανεμογιάννης.

Ας δούμε τι λέει το ρεπορτάζ της Φιλαηδόνας για τα γεγονότα.

Εδώ και πολλούς μήνες ο Δήμος έχει κληθεί από την Δασική Υπηρεσία και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, να κατεδαφίσει τις παράνομες κατασκευές που βρίσκονται στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, εφαρμόζοντας τελεσίδικη απόφαση του ΣΤΕ από το 2015. Σε μια από αυτές στεγάζεται η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου. Η κατάσταση φάνηκε να μην παίρνει αναβολή όταν πριν 20 περίπου μέρες και η ΑΕΚ ζήτησε την απομάκρυνση των παράνομων εγκαταστάσεων του Δήμου, προκειμένου να διανοιχθεί ο περιμετρικός πεζόδρομος ασφαλείας του νέου γηπέδου ώστε να μπορεί να εκδώσει την άδεια λειτουργίας των εγκαταστάσεών της. Το νέο έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης έδινε προθεσμία 5 ημερών στον Δήμο για να συμμορφωθεί.

Ο Δήμος για να αποσυμφορήσει (όπως φαίνεται) την κατάσταση, αποφάσισε να δημιουργήσει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της καθαριότητας στο βόρειο τμήμα και πιθανότατα να κατεδαφίσει, τα τμήματα αυτά που δημιουργούν θέμα στην ασφάλεια της αθλητικής εγκατάστασης. Στην προσπάθειά του όμως αυτή έκανε νέες εργασίες και όπως δείχνουν φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο έκοψε, ένα τουλάχιστον δένδρο.

Αυτά προκάλεσαν την επέμβαση του εισαγγελέα και οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα εργαζόμενους και τον αντιδήμαρχο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι εργαζόμενοι λειτούργησαν κατόπιν εντολών των πολιτικών προϊσταμένων τους και θα αφεθούν ελεύθεροι.

Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκαν αμέσως, τόσο ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος όσο και άλλα μέλη της Δημοτικής Αρχής. Επίσης ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας.

34011420_1543490802445242_4989618276909711360_n-808x404-1-1
ethelontes-1
ethelontes-1

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …