}
Αρχική / Slider / Προς τι η Επιτροπή Διαβούλευσης για την Δημοτική Συγκοινωνία;

Προς τι η Επιτροπή Διαβούλευσης για την Δημοτική Συγκοινωνία;

Συνήθως οι διοικούντες όλων των βαθμίδων, δεν ζητούν σύμφωνη γνώμη των πολιτών για να εφαρμόσουν αυτά για τα οποία ψηφίστηκαν και υπήρχαν στο πρόγραμμά τους. Αυτό λέει η κοινή λογική.

Λάβαμε από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας δελτίο τύπου σχετικά με την σύγκληση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης με θέμα «Διατύπωση σχετικής γνώμης σχετικά με τη λειτουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας». Και μας δημιουργήθηκαν, εύλογα ερωτηματικά σε σχέση με τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής.

Εφόσον η Δημοτική Αρχή εκλέχθηκε για να επεκτείνει (όπως λέει στο πρόγραμμά της) την λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας προς τι η σύγκληση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης; Όπως είναι γνωστό, τα λεωφορεία έχουν παραχωρηθεί στον Δήμο Νέας Ιωνίας για να επεκτείνει το δικό του δίκτυο συγκοινωνίας και Δημοτική Συγκοινωνία δεν υπάρχει στην πόλη μας (μάλιστα πριν λίγο καιρό τα οχήματα έπεσαν «θύματα» βανδαλισμών). Αν λοιπόν η διοίκηση δεν προτίθεται, όχι να επεκτείνει (όπως έλεγε στο πρόγραμμά της) αλλά ούτε καν να λειτουργήσει την Δημοτική Συγκοινωνία, γιατί προβαίνει σε μια τέτοια ενέργεια;

Δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν.
Είτε η Δημοτική Αρχή επιθυμεί να επαναλειτουργήσει και επεκτείνει την Δημοτική Συγκοινωνία (τηρώντας το προεκλογικό της πρόγραμμα), δίνοντας την πρέπουσα επικοινωνιακή σημασία.
Είτε επιζητά «άλλοθι» για την αθέτηση των προεκλογικών δεσμεύσεών της, μέσα από την σύμφωνη γνώμη μερικών δεκάδων συμπολιτών μας που είναι μέλη στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης.

Ίδωμεν την Τρίτη 29 Μαΐου, στις 7:30 μ.μ., στο ΠΠΙΕΔ.

programma-dp-periballon-01

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …