}
Αρχική / Slider / 5/5/2018: Σπουδαία μέρα για την ΑΕΚ, γιορτή για τη Φιλαδέλφεια (live από τη Φιλαηδόνα)

5/5/2018: Σπουδαία μέρα για την ΑΕΚ, γιορτή για τη Φιλαδέλφεια (live από τη Φιλαηδόνα)

Η Νέα Φιλαδέλφεια ζει σε ρυθμούς ΑΕΚ. Η μέρα αναμένεται να βρίσκεται σε γιορτινή διάθεση από τις πρωινές ώρες, μέχρι αργά το βράδυ. Σήμερα στις 7 το απόγευμα, η ΑΕΚ στέφεται πρωταθλήτρια Ελλάδας στη Ριζούπολη όπου αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα. Τα 12.000 μαγικά χαρτάκια που οδηγούν στο γήπεδο εξαντλήθηκαν αμέσως, από τους διψασμένους για τίτλο ενωσίτες.
Από νωρίτερα όμως, η Νέα Φιλαδέλφεια αναμένεται να πλημμυρίσει από Ενωσίτες από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Μην ξεχνάμε ότι αυτό το διήμερο η μπασκετική ΑΕΚ διεκδικεί ευρωπαϊκό τίτλο και όλοι όσοι έχουν συρρεύσει από όλα τα μέρη της Ελλάδας στη Αθήνα, θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά, το τελευταίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι της χρονιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και να πανηγυρίσουν μαζί με τους πρωταθλητές που μετά τη λήξη του αγώνα, θα μεταβούν με ανοιχτό πούλμαν στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η Φιλαηδόνα θα είναι παρούσα. Στην πόλη, στη Ριζούπολη, στη φιέστα και θα μεταδίδει live στη σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/filaidona/)

όλη τη γιορτή των πρωταθλητών.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ανακοίνωσή της προς τους χιλιάδες φιλάθλους (σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία αναμένεται να ξεπεράσουν τις 100.000) επισημαίνει:
«Στη δική μας γιορτή, στη δική μας στέψη όλα πρέπει να είναι υπέροχα! Σεβόμαστε το γήπεδο του Απόλλωνα, που θα μας φιλοξενήσει σε αυτό το ιστορικό φινάλε του εφετινού πρωταθλήματος, και προστατεύουμε την ομάδα μας.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει τα εξής στους φιλάθλους της:
-Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να πλησιάσει αύριο το απόγευμα στο γήπεδο της Ριζούπολης χωρίς εισιτήριο! Εκδοτήρια δεν θα υπάρξουν στο γήπεδο του Απόλλωνα! Εξασφαλίστε έγκαιρα τα όποια διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν για τον αγώνα!
-Απαγορεύεται η χρήση βεγγαλικών και κροτίδων, δεν μπαίνει κανείς μέσα στο γήπεδο στο τέλος του αγώνα, προστατεύουμε την ομάδα μας από σοβαρό κίνδυνο τιμωρίας και επιτρέπουμε να γίνει η απονομή του τροπαίου κατά τον καλύτερο τρόπο!
-Η δική μας γιορτή θα ξεκινήσει από το πρωί στο σπίτι μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γεμίζουμε τα μαγαζιά, δίνουμε ζωή στην πόλη μας και περιμένουμε εκεί να γιορτάσουμε μαζί με τους πρωταθλητές!
-Προσέχουμε την πόλη μας, συμμορφωνόμαστε με τις υποδείξεις των σεκιούριτι, συμμετέχουμε στους πανηγυρισμούς έξω από το γήπεδό μας και δεν αποπειράται ΚΑΝΕΙΣ να μπει στο εργοτάξιο της Αγιά Σοφιάς, γιατί υπάρχει κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού!»

Και εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να ζητήσουμε από όλους τους φιλάθλους να σεβαστούν την πόλη. Το σπίτι τους.

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …