}
Αρχική / Slider / Κέρασε άνοδο σπάζοντας ρεκόρ η ΦΕΑ!

Κέρασε άνοδο σπάζοντας ρεκόρ η ΦΕΑ!

Η ΦΕΑ επέστρεψε πανηγυρικά στην Α’ ΕΣΚΑ ως πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 και το γιόρτασε… Η αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής με τις Κουκουβάουνες, που οι “κυανέρυθροι” κέρδισαν με σκορ 83-67, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς θα έχουν να θυμούνται τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν μετά τη λήξη του.

Πανηγυρισμοί, οι οποίοι θα συνεχιστούν, καθώς η επίσημη φιέστα για την άνοδο δεν ήταν το βράδυ της Πέμπτης 26 Απριλίου, αλλά σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.

Βραδιά των ρεκόρ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η 26η Απριλίου για τη ΦΕΑ. Πέραν την κατάκτησης του πρωταθλήματος και το αήττητο στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, οι παίκτες του Αλέξη Καρατζά κατάφεραν να ξεπεράσουν τους 2.000 πόντους στη σεζόν, ενώ ο Αλέξανδρος Στεργιάκης με τους 10 πόντους που σημείωσε ξεπέρασε τους 500 και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΦΕΑ ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε 18-7 με τρίποντο του Γιώργου Δεληγιάννη τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Στην δεύτερη περίοδο, οι γηπεδούχοι με ένα σερί 12-0 προηγήθηκαν με +17 (38-21) με το δεύτερο τρίποντο του Δεληγιάννη για να λήξει το ημίχρονο με +18 (43-25) με καλάθι του Γιώργου Αναούνη στον αιφνιδιασμό.

Στην τρίτη περίοδο η διαφορά εκτοξεύτηκε δύο φορές στους +21 (58-37 και 60-39), αλλά με την έναρξη της τελευταίας περιόδου οι Κουκουβάουνες πλησίασαν (64-53) με τον Καρατζά να καλεί τάιμ άουτ. Οι γηπεδούχοι σοβαρεύτηκαν, ο Βασίλης Τσεκούρας με τρίποντο αύξησε την διαφορά στους +18 (73-55), ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αλέξανδρος Κούλιος, ο οποίος με δύο θαυμάσια καλάθια και περίσσιο θράσος ανέβασε την διαφορά στους +22 (79-57) με την σεμνή τελετή να έχει λάβει τέλος.

Μετά τη λήξη της συνάντησης κι αφού όλα τα μέλη της ομάδας, διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες φόρεσαν τα ειδικά για την περίσταση μπλουζάκια, ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί και τα μπουγελώματα με σαμπάνιες. “Θύματα” αυτή τη φορά, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Κοσσύφης με τον έφορο του ανδρικού Γιώργο Κούλιο, οι οποίοι δέχτηκαν τα πιο πολλά …πυρά. Ένα κουβάρι παίκτες φώναζαν ρυθμικά το όνομα της ομάδας στήνοντας χορό στο βρεγμένο παρκέ του κλειστού της Νέας Φιλαδέλφειας και οι φωτογραφίες και τα βίντεο να παίρνουν …φωτιά.

Πλέον, η ΦΕΑ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος καλείται σε μία ακόμη πρόκληση. Αυτή της ανάδειξης του υπερπρωταθλητή της Β’ ΕΣΚΑ, στον αγώνα που θα δώσει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα κόντρα στον πρωταθλητή του 2ου ομίλου, Φίλιππο Περιστερίου σε ημέρα, ώρα και τόπο θα ορίσει η αρμόδια επιτροπή πρωταθλήματος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Α.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-11, 43-25 (ημίχρονο), 64-48, 83-67.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Αλ.Καρατζάς, Σωτ.Κουτσούκος): Αφαλίδης 7, Ρωμοσιός 7 (1), Αναούνης 10, Λουφόπουλος 7 (1), Στεργιάκης 10, Τριχιάς 4, Τσεκούρας 3 (1), Μπασέας 4, Δεληγιάννης 6 (2), Μπάτσος 2, Καραλευθέρης 19 (2), Κούλιος 4.

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ (Γ.Κουκλάκης): Λουΐζος 7, Χασαπόπουλος, Τσιαπουλάς 11 (2), Καρακατσάνης 5 (1), Παπαθανασίου, Δρυμαλίτης, Παπαγγελάκης 11, Μπαρμπαρής 12, Καρακώστας 9, Καραΐσκος 4, Κρίκης 6 (2), Λαδικός 2.

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …