}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Στην κορυφή με τεσσάρα ο Άτταλος

Στην κορυφή με τεσσάρα ο Άτταλος

Ένας καταιγιστικός κατά διαστήματα Άτταλος πρόσφερε θέαμα και γκολ και έφτασε σε μια επιβλητική όσο και εύκολη νίκη με 4-0 (3-0 στο 30′!!!) απέναντι στην Δάφνη Αθηνών.
Οι παίκτες του Γρηγόρη Ροπόκη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι μη αφήνοντας περιθώρια σκέψης και προσδοκίας στους αντιπάλους για θετικό αποτέλεσμα, καθώς με το καλημέρα άνοιξαν το σκορ στο 3′ με σκορερ τον Ντίνο Γουδέλη με σουτ μέσα απο την περιοχή ύστερα απο πολύ ωραία ενέργεια απο αριστερά και ασίστ του Μούτσα. Το 2-0 σημείωσε ο ίδιος παίκτης με πέναλτυ στο 20′ και το 3-0 σημειώθηκε από τον Ζυμάρη στο 30′ ύστερα από φάση διαρκείας και σουτ απο κοντινή απόσταση.
Το δεύτερο μέρος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και έδωσε την δυνατότητα στον προπονητή να χρησιμοποιήσει και κάποια νέα παιδιά για απόκτηση εμπειριών και βελτίωση της αγωνιστικής τους κατάστασης. Ένα απ αυτά, ο πολλά υποσχόμενος Γιάννης Αρχέλαος σημείωσε στην παρθενική του εμφάνιση με την φανέλα της ομάδας, το 4-0 στο 82′ με κεφαλιά.
Με την νίκη αυτή, η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας έπιασε κορυφή στην βαθμολογία του ομίλου, μόλις 2 αγωνιστικές πριν από την λήξη της περιόδου, με τα εναπομείναντα πολύ δύσκολα παιχνίδια (Άρη Καλαμακίου εκτος – Πανιώνιο Καισαριανής εντος) να παίρνουν την μορφη τελικών στην προσπάθεια των παιδιών για την άνοδο.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Σκέμπι, Κουλάι, Κορλίες, Κουλόλι, Μποζινάκης Μούτσα, Κλετσίδης (54′ Ντελβίνα), Ζυμάρης (43′ Κέσκος), Γουδέλης (52′ Αρχέλαος), Δημητρακόπουλος (62′ Γκέρτσος).

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …