}
Αρχική / Slider / Δίκαια Πρωταθλήτρια 2018 (και με τη βούλα) η ΑΕΚ (video αφιέρωμα)

Δίκαια Πρωταθλήτρια 2018 (και με τη βούλα) η ΑΕΚ (video αφιέρωμα)

Χθες το κατέκτησε μαθηματικά. Πριν λίγη ώρα και με τη βούλα. Η επιτροπή εφέσεων απέρριψε την έφεση του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα η ΑΕΚ κερδίζει τον αγώνα της Τούμπας με 3-0, αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον ΠΑΟΚ και 2 από την επόμενη περίοδο. Έτσι και τυπικά η ΑΕΚ αναδεικνύεται δίκαια, πρωταθλήτρια Ελλάδας στο ποδόσφαιρο για το 2018. Σε μια χρονιά που η Ένωση επέδειξε αγωνιστικό και εξω-αγωνιστικό ήθος. Προσηλώθηκε στον στόχο της, δεν ενεπλάκη (με δικιά της ευθύνη) σε αντιδικίες και έτσι κατάφερε να κατακτήσει το δικαιότερο πρωτάθλημα των τελευταίων 20 ετών.
Δεν είναι όμως αυτό που έχει ξεσηκώσει τους φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι η αντίληψη που επικρατεί σε όλους ότι η σοβαρή παρουσία των τελευταίων ετών, θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Δεν θα είναι μια παροδική επιτυχία που η πραγματικότητα είναι πως βασίστηκε στο φιλότιμο των παικτών, στην σύμπνοια των παραγόντων και την δίψα των φιλάθλων. Αυτό που αντιλαμβάνονται όλοι είναι ότι αυτές οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και θα ενταθούν.

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …