}
Αρχική / Slider / Και τώρα φιέστα… για την ΦΕΑ

Και τώρα φιέστα… για την ΦΕΑ

Σαν να μην πέρασε μία ημέρα από την διακοπή του πρωταθλήματος για τις εορτές του Πάσχα, η ΦΕΑ συνέχισε τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις και πανηγύρισε μία ακόμη μία νίκη διευρύνοντας το σερί της σε 24-1. “Θύμα” της αυτή τη φορά ο Αίολος Ταύρου.

Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας επικράτησε την Πέμπτη 19 Απριλίου το βράδυ στο “Τιμόθεος Ευγενικός” με σκορ 53-94 μία αγωνιστική πριν πέσει η καρό σημαία του πρωταθλήματος και πλέον άπαντες στο “κυανέρυθρο” στρατόπεδο ετοιμάζονται για το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στις Κουκουβάουνες και την πανηγυρική φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ και την επάνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ.

Οι παίκτες του Αλέξη Καρατζά στο ματς της 25ης αγωνιστικής έδειξαν το πρόσωπο που είχαν όλη τη σεζόν δίχως να αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης σε κανέναν από την στιγμή που είχε κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο από το περασμένο νικηφόρο παιχνίδι στον Καρέα.

Πρώτος σκόρερ για τη ΦΕΑ, ο …συνήθης ύποπτος Αλέξανδρος Στεργιάκης με 21 πόντους. Δύο πόντους λιγότερους (19) με τρία τρίποντα πέτυχε ο Βασίλης Αφαλίδης στο καλύτερό του παιχνίδι με την “κυανέρυθρη” φανέλα, ο οποίος ένιωσε σαν το …σπίτι του κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού μόλις 7 λεπτά από το γήπεδο βρίσκεται το πατρικό του. Πολύ καλή εξίσου εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Θανάσης Τριχιάς με 13 πόντους, δύο τρίποντα κι ένα εντυπωσιακό κόψιμο (!), ενώ από κοντά και οι Λευτέρης Καραλευθέρης (11π.) και Γιώργος Αναούνης (10π.).

Το παιχνίδι όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ ήταν ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους και δεν αντέχει σε κριτική. Από το πρώτο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι και με όμορφο θέαμα, ωραίες ασσίστ και ελεύθερο μπάσκετ δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Ταυριώτες. Η μεγαλύτερη διαφορά στο ματς ήταν οι 45 πόντοι (42-87) με λέι απ του Αναούνη λίγα λεπτά πριν ακουστεί για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας.

Επόμενος και τελευταίος αντίπαλος όπως προαναφέραμε για την πρωταθλήτρια ΦΕΑ, οι Κουκουβάουνες την επόμενη Πέμπτη 26 Απριλίου στις 8:15 μ.μ. στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο αναμένεται να ζήσει μεγάλες πιένες.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαχάκης, Φυγετάκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-30, 20-52 (ημίχρονο), 37-76, 53-94.

ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ (Γ. Τσίρος): Σκούρος 4, Ραδίτσας 12, Γιγουρτάκης 2, Μαμουνής 10 (2), Χίνης 21 (3), Δάφνης 4 (1), Μουχίμογλου, Παντέλης, Χουσεΐν, Καντιώτης, Κωστόπουλος.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Αλ.Καρατζάς, Σωτ.Κουτσούκος): Αφαλίδης 19 (3), Ρωμοσιός 6, Αναούνης 10, Λουφόπουλος 2, Στεργιάκης 21, Τριχιάς 13 (2), Τσεκούρας, Μπασέας 4, Δεληγιάννης 5, Μπάτσος 1, Γιαννουλάκος 2, Καραλευθέρης 11 (1).

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …