}
Αρχική / Slider / Επίθεση ΗΠΑ στη Συρία στις 4 τα ξημερώματα

Επίθεση ΗΠΑ στη Συρία στις 4 τα ξημερώματα

Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους εξαπέλυσαν στις 4.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου το πρώτο κύμα επίθεσης με πυραύλους κατά στόχων της Συρίας. Στις 05.36 ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η πυραυλική επίθεση στη Συρία. Στις 05.03 το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που εδρεύει στο Λονδίνο ανακοίνωσε πως έχουν πληγεί στρατιωτικές βάσεις στην πρωτεύουσα της Συρίας. Η Δαμασκός καταδίκασε τη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον στόχων στη Συρία από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Βρετανία, τονίζοντας ότι είναι «καταδικασμένη να αποτύχει», ενώ τη χαρακτήρισε μια «κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου», όπως ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA. Οι ενέργειες που έγιναν σήμερα το βράδυ στη Συρία θα έχουν συνέπειες και όλη η ευθύνη ανήκει στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία δήλωσε με ανακοίνωσή του ο πρέσβης της Ρωσίας στην Ουάσινγκτον, o Ανατόλι Αντόνοφ.

Σχόλιο της Φιλαηδόνας.
Μετά την κατάληψη του Αφρίν από Τουρκικές δυνάμεις και την κλιμάκωση της έντασης με τους σημερινούς βομβαρδισμούς, είναι δικαιολογημένη η αύξηση της ροής προσφύγων που παρατηρείται και θα πιθανότατα θα αυξηθεί.

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.