}

Ζυμώσεις #4

23/3/2018
Συνάντηση Φιλαδελφειωτών έγινε, όπως έπεσε στην αντίληψή μας, στο καφέ του συμπολίτη μας Παύλου Κότσιρα. Μια ακόμη κίνηση γεννιέται; Ζυμώσεις και συζητήσεις κυριαρχούν σε πολλά στέκια καθώς η πιθανότητα απλής αναλογικής, θα φέρει τα πάνω κάτω στις εκλογές του 19.

Διαβάστε επίσης

ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ: Το λες και αλτσχάιμερ

12/4/2019 Κάποιο έχουν χάσει τον ρυθμό τους. Κάθε άρθρο που ανεβάζουν κάνει καλό σε αυτόν …

4 Σχόλια

 1. Πληροφορίες λένε ότι επιθυμούν να κατέβουν και να δοκιμάσουν την τύχη τους ένα από τα δύο πουλέν του Χάρη ο Σωτήρης και ο Θάνος. Τι λέτε;

  Σίγουρη δε εκτιμώ πως είναι η κάθοδος του Κωνσταντινίδη. Για να δούμε.

  • Μα δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι ότι κάηκαν διά παντός όταν έβαλαν την υπογραφή τους σ’ εκείνη την αλήστου μνήμης ανακοίνωση (*)…;

   (* «[…]που ποτέ δεν συμβιβάστηκε, δεν έσκυψε το κεφάλι, δεν χαρίστηκε και δεν εξυπηρέτησε συμφέροντα. Η ειλικρίνεια, το σθένος, η τόλμη έκφρασης λόγου και αντιπαράθεσής του με ισχυρά συμφέροντα, ενοχλούσε και ενοχλεί πολλούς. Για το λόγο αυτό, όπως όλοι γνωρίζουμε, δέχθηκε τόσες κακοήθεις επιθέσεις, έγιναν τόσες προσπάθειες σπίλωσής του και απόπειρες φίμωσής του. Όμως αυτά δεν ήταν ικανά να κάμψουν την ικανότητα και θέλησή του να προσφέρει στους πολίτες, στον τόπο που γεννήθηκε και αγαπάει. Και τώρα που μια ολόκληρη πόλη στηρίζει τον ανεξάρτητο συνδυασμό […]είναι ορατή, είναι βέβαιη για όλους, φίλους και μη, η εκλογική νίκη του, στήθηκε μία ακόμη σκευωρία σε βάρος του με μοναδικό σκοπό την αποδυνάμωσή του και τον «εξαναγκασμό» του σε υποχώρηση. Εμείς τα μέλη του Συνδυασμού τον πιστέψαμε και τον πιστεύουμε. […] Αυτός ο ατόφιος και χαρισματικός άνθρωπος, ο αγωνιστής για την ανθρωπιά με τον ακέραιο χαρακτήρα, θα συνεχίσει τον αγώνα του και δεν θα σκύψει το κεφάλι όση λάσπη και αν δεχθεί. […)ήσουν και είσαι ο άνθρωπος της γειτονιάς, ο άνθρωπος που πιστεύει τους ανθρώπους. Αυτό εκμεταλλεύθηκαν και αυτό πληρώνεις σήμερα. Όμως και πάλι όρθιος εσύ θα οδηγήσεις σε νίκη τον κόσμο που σε πιστεύει.»)

  • Να ρωτήσουμε και την κανονική Πυθία γιατί εσύ είσαι fake όνομα και πράγμα

 2. Καλά που γίνονται και παρελάσεις δυο φορές τον χρόνο...

  …κι έτσι βλέπουμε από κοντά και κάποιους δημοτικούς συμβούλους (και επίδοξους δημάρχους και αντιδημάρχους) που σχεδόν παρελαύνουν για να τους δει το πόπολο και που τον υπόλοιπο χρόνο είναι εξαφανισμένοι από την πόλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.