}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Πάμε Αμφίκλεια για σκάκι;

Πάμε Αμφίκλεια για σκάκι;

Εκδρομή του σκακιστικού ομίλου.

Στις 23-25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η 3η σκακιστική-περιηγητική εκδρομή του ΣΟΝΦ που χρωστάμε από το 2017. Αυτή τη φορά αφήνουμε τα βουνά της Ευρυτανίας που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στις προηγούμενες εξορμήσεις μας και κατευθυνόμαστε στον Παρνασσό. Φετεινός μας προορισμός η Αμφίκλεια (Δάδι) στη Φθιώτιδα.
Διαμονή-Μετάβαση
Θα διαμείνουμε στα ξενοδοχεία Λεωνίδας (επί της πλατείας) και Ανδρέας (σε μικρή απόσταση). Η μετακίνηση θα γίνει με ΙΧ.
Πρόγραμμα – δραστηριότητες
Το περίγραμμα του προγράμματος σκεφτόμαστε να περιλαμβάνει : γνωριμία με την κωμόπολη της Αμφίκλειας που έχει χαρακτηριστεί διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός, συνάντηση με την τοπική σκακιστική ομάδα και άλλες σκακιστικές δραστηριότητες, πεζοπορία σε μονοπάτια και γνωριμία με τον Παρνασσό κα.
Πολύ κοντά είναι επίσης το χιονοδρομικό του Παρνασσού, το πάρκο της Παύλιανης και άλλοι προορισμοί. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει άφθονος ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και χαλάρωση. Πρόγραμμα -που όπως πάντα θα είναι ενδεικτικό και όχι δεσμευτικό για τους μετέχοντες- θα κοινοποιήσουμε τις ερχόμενες ημέρες.
Συμμετοχές – πληροφορίες
Μέχρι την Κυριακή 18/3 στο email του συλλόγου ή στον Νίκο Σερετακη [nikos.seretakis@gmail.com τηλ 69748031791] Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στην κράτηση των δωματίων λόγω περιορισμών στη διαθεσιμότητα. Στις δηλώσεις συμμετοχής να αναφέρονται αριθμός ενηλίκων, παιδιών 12.

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.